2777
2789
اوکی گلم

شب بخیر

😊

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیام بچه ها رو نخوندم نمیدونم گفتم یا نه

اما وقتی دم بکشه رب میره جسمش

اگر دونه برنجت داره نرم میشه،قابلمه تو بریز تو آبکش تا آب اضافیش بره بعد مدبزن.برای این غذا باید زنده برداری دونه برنجتو 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

قربونت اره اشتباه کردم پیاز و اینا سرخ نکردم دارچین فکر کنم خوب شه مرسی گلم🤗

قربونت عزیزم 

خواستی برنجت پر دم بشه یهو مقدار زیادی آب اضافه نکن

سعی کن خیلی کم

بعدم هربار تست کردی مزه ش خوب شده دیگه اوکیه

از آبجوش هم استفاده کن

نوش جان 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
پیام بچه ها رو نخوندم نمیدونم گفتم یا نهاما وقتی دم بکشه رب میره جسمشاگر دونه برنجت داره نرم میشه،قا ...

اره گفتن گلم ولی دیر گفتن ریختم ابشو با ملاقه دور

قربونت عزیزم خواستی برنجت پر دم بشه یهو مقدار زیادی آب اضافه نکنسعی کن خیلی کمبعدم هربار تست کردی مز ...

باشه عزیزم نرسی چه نکته های خوبی گفتین همتون مرسییییی🤗🤗🤗

باشه عزیزم نرسی چه نکته های خوبی گفتین همتون مرسییییی🤗🤗🤗

قربونت عزیزم ❤️ 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
ببین اول برنج ریختم تو قابلمه شستم بعد نمک ریختم رب و لوبیا ریختم با زردچوبه و فلفل گذاشتم بپزه

من همه برنج های مخلوط رو کته درست میکنم و البته غیر مخلوط هارو

برای لوبیا پلو برنج رو بشور به ازای هر پیمانه برنج ۱.۵پیمان آب اضافه کن البته با برنج ایرانی اگه می پزی یعنی یه پیمانه برنج  ۲.۵پیمانه آب ۲ پیمانه برنج۳.۵ پیمانه اب این برنج رو حدود بیست دقیقه بزار خیس بخوره با ۱.۵ قاشق مرباخوری نمک

تو این فاصله یه پیازرو رنده کن یه سیبزمینی متوسط رو نگینی خورد کن با پیاز مخلوط و همزمان با روغن کم سرخ کن کمی که تفت خورد گوشت چرخ شده اضافه کن بعد زرد چوبه بزن با رب گوجه  بعد لوبیا های پخته شده  البته پودر سیر و فلفل و پاپریکا و زعفران فراموش نشه به یه کره حدود ۲۵ گرمی اضافه کن حالا حدودا ۲۰ دقیقه از خیس کردن برنج گذشته این مواد رو به برنج اضافه و شعله زیرش رو روشن کن  به جوش که اومد زیرش رو کم کن درش رو ببند ولی هر از گاهی هم بزن  آبش که کشیده شد دمکن برا  و نیم ساعت صبر کن 

نوش جان

2810