2777
2789
عنوان

همه بیاین متاهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 73 پست
همون خونواده نامزد منم هیچچچچ کمکی نمیکنن ب نامزدم چ برسه کادو همون دونفری بگیرم؟کادویی ک مامانم گرف ...

ارهه دونفری بگیریننننن ما سال اول کافه گرفتم براش شاممم بیرون خوردیم خیلی خوش گذش

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ارهه دونفری بگیریننننن ما سال اول کافه گرفتم براش شاممم بیرون خوردیم خیلی خوش گذش

اره همین کارو میکنم عزیزم دونفری بهتره ناراحتی هم پیش نمیاد 

اگه میخوان خونواده خودش تولد بگیره منم دعوت کنن والا.

عزیزم درخواست میدم اونجا یه چیزی بگم

سالگرد عقد ازدواج ولنتاین و….. هزار تا روز دیگه رو مفصل عاشقانه جشن بگیر‌ برا دوتاتون ولی اولین تولد ...

شماهم خیلی خوب میگین خیلی دو دلم اینجا گقتم اکثرا گفتن دوتایی بگیرین.

پس مامانش و خودشو دعوت کنم خونمون شام؟ بعد جشن بگیریم؟

شماهم خیلی خوب میگین خیلی دو دلم اینجا گقتم اکثرا گفتن دوتایی بگیرین.پس مامانش و خودشو دعوت کنم خونم ...

بنظر من اینجوری بهتره منم میدونم دونفری خیلی بیشتر شاید بچسبه ولی سال اول ازدواج امروزی مهمه خودتو تو دل خانواده هم جا کنی 

اونجاشو ببین شرایط خانوادگی تون چه طوره 

شام درس کنی خونه دعوت کنی 

همه برین بیرون 

یا بری خونه مادر شوهرت از قبل باهاش هماهنگ بشی خواهر برادرهاشم دعوت کنید دور هم باشید 

فک کن ببین چه جوری بیشتر خوشحال میشی 

من سال اول فقط یه تبریک‌ خشک خالی گرفتم در صورتی ک‌خودم کیک کادو و…. کرونا بود نشد بریم بیرون 

سال بعد یه تولد مفصل گرفته بودم همه چی تکمیل ولی برا تولد سال دوم من خودش ب کنار از یه ماه قبل پدر بقیه رو هم دراورده بود ک منو سوپرایز کنه لو نره فلان 

منظور یاد میگیرن و بگو ک مهمه برات

هرچقد رابطت با خانوادش خوب باشه خودت برنده ای خوبی هاتم جلو شوهرت بکن بزار کااامل ببینه و‌بدونه

همین کارو میکنم پس دونفری همش 

یه آبجی هم داره متاهل هست نیاره اونم دعوت کنم یا نمیخواد؟

فقط مامان و نامزدم دوتایی؟؟

ب مادرشوهرم بگم‌قراره تولد بگیرم یا نمیخواد بزارم اونم سوپرایز بشه؟

همین کارو میکنم پس دونفری همش یه آبجی هم داره متاهل هست نیاره اونم دعوت کنم یا نمیخواد؟فقط مامان و ن ...

من باشم میگم خواهرشوهرمم رو هم 

حتما بگو بهشون دیدی  یهو یادشون رف یا کادو نیاوردن تو جمع بد میشه خراب میشن یه جورایی درجریان بزار بگو نمیخوای نامزدت بدونه میتونن یواشکی بیان ک نامزدت هم نفهمه دعوتن

بنظر من اینجوری بهتره منم میدونم دونفری خیلی بیشتر شاید بچسبه ولی سال اول ازدواج امروزی مهمه خودتو ت ...

مرسی عزیزم کاملا درست میگین

فعلا عقدیم نامزدیم عروسی نگرفتیم بریم زیر ی سقف.

پس اولین بارشو تو خونه میگیرم  بعدا ک عروسی کردیم دوتایی میگیریم.

ولی میترسم بعدا همه عادت کنن ما دعوتشون کنیم اینجور نشه؟

اینجا گفتن اگه مادرشوهرت بیا بعدا عادت میکنه حتی مسافرت هم باهاتون بیاد

ما خیلی عروس دوستیم یه زندایی دارم مامانم یه جوری رفتار میکنه باهاش انگار منم بیشتر خواهرمه تا عروس‌خانواده 

از این ور خودمم والا جز‌ احترام از خانواده همسرم چیزی ندیدم 

تفاوت هایی هست مثل همه ولی همیشه سعی کردم حال خوب اونا رو هم تو ذهنم داشته باشم 

من باشم میگم خواهرشوهرمم رو هم حتما بگو بهشون دیدی یهو یادشون رف یا کادو نیاوردن تو جمع بد میشه خرا ...

آخه اینجور باشه باید آبجی خودم ک دوتاشونم متاهله اونام بیاد اون وقت خیلی زیاد میشیم 

همون مامانش و خودش بیان بهتره ی روز مونده ب تولد تولدشو میگیرم . 

میدونی عزیزم من چند هفته پیش تصادف کردم مادرشوهرم همش زنگ میزدنک حالت بهتره شده یا ن و..حتی چند باری اومدن پیشم

ولی خواهرشوهرم حتی ی بارم زنگ نزدن و نیومدن پیشم

ما خیلی عروس دوستیم یه زندایی دارم مامانم یه جوری رفتار میکنه باهاش انگار منم بیشتر خواهرمه تا عروس‌ ...

خداروشکر 😍

منم بد نیستم اصلا نشده بد باشم باهاشون ولی واقعا موندم چیکارکنم چون اگه بخوام کلی دعوت کنم باید آبجی خودمم ک دوتاشون متاهل رو دعوت کنم خواهر شوهرم و..زیاد میشیم هزینه زیاد میشه

مرسی عزیزم کاملا درست میگینفعلا عقدیم نامزدیم عروسی نگرفتیم بریم زیر ی سقف.پس اولین بارشو تو خونه می ...

اره الان بنظر من این خوبه باز فک‌ کن هرکسی صلاحدخودشو‌بهتر میدونه 

بنظرم وقتی مادرشوهرت اونجوری فکر میکنه ک سه تایی باشید 

با اون حساب خانواد ی تو هم باید همیشه باهاتون باشن 

اینجا خیلی حرفارو جدی نگیر 

من الان فیل تر شکنم نرف مجبور شدم تا خوابم بیاد بیام وگرنه خیلییی خاله زنک‌بازی میکنن بعضی ها

اره الان بنظر من این خوبه باز فک‌ کن هرکسی صلاحدخودشو‌بهتر میدونه بنظرم وقتی مادرشوهرت اونجوری فکر م ...

همون دقیقا مرسیی ک اینارو گفتی دیگه فهمیدم چیکارکنم😍😍😍

مامانم میگفتن بریم خونشون بگیریم یا مامانش و خودشو دعوت کن بیاد من میگفتم ن مامانش نمیخواد همون خودش ولی الان فهمیدم بهتره مامانشم بیاد اینجوری خیلی خوشحال هم میشن

2810