2777
2789
عنوان

ازدواج سخت من

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 106 پست
برا من مهم نیس هیچی

مامانت اینا چی

مهم نیس دیگە نبینیشون؟؟

یا اینکە خانوادە شوهرت فرداروزی بهت بگن فراری و بی خانوادە و اینا؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
مامانم میگه اون موقع بگو

حتما مامانت بهتر میدونە

ولی قبل از خودت بهترە مامانت صحبت کنە

من مامانم خیلی صحبت کرد و راضی نشد واسە همین خودم حرف زدم باهاش

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که بهم جسارت دادی حتما این کارو میکنم

امیدوارم خدا کمکتون کنە❤️فدات بشم 💋

مامانت اینا چیمهم نیس دیگە نبینیشون؟؟یا اینکە خانوادە شوهرت فرداروزی بهت بگن فراری و بی خانوادە و ای ...

مامانم خودش بهم گفته اگه بابات نذاشت بذار برو من ناراحت نمیشم. خانواده پسره هم خیلییییی دوسم دارن هرجوری برم قبولم دارن خود مامان پسره بهم گفت اگه بابات نذاشت فرار کن نترس 

عزیزم برو اینستا تو این پیج برای مشکل شما من دیدم ذکر های خیلی مجرب گذاشتن

تو پستهاشو بگرد مخصوصا اون پستهایی که نوشته سوالهای شما یا سوالهای چهارشنبه 

هایلایت هاشم بگرد حتماااا نتیجه میگیری 

اگه حاجت گرفتی بیا بهم بگو منم دعا کن🌹🙏

noorabanooo

♻️کارما♻️
خیلی سختع

خیلی💔💔💔💔

امشب بهش گفتم برو ازدواج کن💔این با یکی دیگە ازدواج کنە دستاشو بگیرە من خودمو همونجا میکشم

ولی بازم خوشبختیش برام مهمە.کاش برە خودشو نجات بدە از این زندگی فلاکت بار

مامانم خودش بهم گفته اگه بابات نذاشت بذار برو من ناراحت نمیشم. خانواده پسره هم خیلییییی دوسم دارن هر ...

آخە عزیزم مامانش معلومە کە بایدم اینو بگە

عروس مفت و مرحبا میاد خدمتشون!!!

بدون عروسی و بدون مهریە زیاد

تو باید خودت عاقل باشی کە چرا شأن خودمو بیارم پایین

اگە بخوام برم خودم میرم،دررر مرحلە آخر کە هیچ راهی برام نموندە،خودم و عشقم تصمیم میگیریم،نە اینکە منتظر نصیحت یکی از خونوادە اون باشم

فردا بهت میگن خیلی عاقل بودی،یە اردنگی بە خانوادەت و آبروت نمیزدی بیای اینجا بە زور

هرچی هم بگی حرفت مهم نیس،میگن اززز خدات بود بیایم بگیریمت

اول اونا باید وظیفەشونو بجا بیارن،مدت زیادی خواستگاری کنن بعددددد شاید بهش فکررر کردی بری یا نری

عزیزم برو اینستا تو این پیج برای مشکل شما من دیدم ذکر های خیلی مجرب گذاشتنتو پستهاشو بگرد مخصوصا اون ...

کاش برای مذهب تسنن هم کارساز میبود..بنظرت منم نگاە کنم؟؟

مرسی عزیزم ایشالا تو هم زودتر به عشقت برسی

ممنونم عزیز دلم ❤️ ان شااللە ❤️ 

آخە عزیزم مامانش معلومە کە بایدم اینو بگەعروس مفت و مرحبا میاد خدمتشون!!!بدون عروسی و بدون مهریە زیا ...

اره فعلا راه سختی در پیش داریم همین الان ک نمیرم باهاش عمرا 

مرسی عشقم دستت درد نکنه فداتشم

حتماااا حاجت میگیری 

بهم خبر بدیا یادت نره 

من الان یادم نیست چه ذکری بود برای راضی شدن 

فکر کنم یا محمد و یا علی روزی ۳۶۰ مرتبه بود و خواندن یه تعداد خاص دعای نادعلی 

باز دقیق یادم نیست برو قشنگ بگرد با حوصله

جدای از این کلی ذکرهای ناب و عالی داره 

گوشی من پر شده از این اسکرین ها 

راستی یدونه ذکر داده اونو بزار برات بفرستم در کنار اون ذکرهای راضی کردن که گذاشته اینم حتمااااا انجام بده 

به سوال توجه نکن اون کاری که پایینش نوشته حتما انجام بده هر چند روز یه بار یا اگه میتونی هر روز 

♻️کارما♻️
اونم اگه عاشقت باشه پشتته همیشه

اون پشتم هست

بااینکە اینهمە سنش بالا رفتە سە سالە منتظرمە و میفرستە برای خواستگاری 

هر بار جواب نە میشنوە ولی بازم ناامید نمیشە،ولی الان بە تە خط رسیدیم،نمیدونیم باید چیکار کنیم،میگە بیا فرار کنیم بریم از اینجا،ولی واقعا نمیتونم