2777
2789
میفرستم باز شما هم دعا کنید منو 🥺 خیلی از دعاهاتون بهم رسیده دلتون پاکه واقعا دعاهاتونو قبول دارم

چشم عزیزم دعات میکنم منم محتاجم به دعاهاتون

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
برای منم دعا کنید توروخدا فهمیدم برامون دعا گرفتن تا باهم ازدواج نکنیمدعا کنید این دعا لعنتی رفع ششه ...

الهی بگردم من 

نماز حضرت زهرارو بخون هر شب 

چهار قل بخون هر شب قبل خواب 

حزر امام جواد رو از ی جا نعتبر گیر بیار یا بخر یا پی دی اف پیدا کن چاپ کن ی نمازی داره بخونش اون حرز رو ینداز گردنت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همچنیننن برا شادی روح پدرتونم صلوات فرستادم ۱۰ تا

قربونت برم ممنونم

سرچ کن همینجا ببین چ ذکری برا رزق و روزی خوبه

من خودم سوره تکاثرو بهت پیشنهاد میدم عالیه

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

ایشالا موفق باشیمیشه ماهی چقدر؟فضول نیستما😂میخوام ببینم می صرفه آخه ۴۰ هزار کمه به نظرمخداکنه بیشتر ...

الهی آمین 

حالا من ب همینم راضی هستم 

دوروز در هفته میرم یا شاید ۴ روز 

هر بار هم ۶ ساعت اونجا هستم 

الهی بگردم من نماز حضرت زهرارو بخون هر شب چهار قل بخون هر شب قبل خواب حزر امام جواد رو از ی جا نعتبر ...

چشم 

بخدا حالم خرابه آخه چقدر میتونن بدجنس باشن ک دعا بگیرن واسه مردم .یعنی از خدا نمی‌ترسن؟

من ک نمیبخشمشون 

بله دوستان بهم گفتن حرز بخرم  و نماز اول وقت و قرآن و آیت الکرسی هرشب و چهار قل و...

انشالله توهم به حاجتتت برسی عزیزم 

قربونت برم ممنونمسرچ کن همینجا ببین چ ذکری برا رزق و روزی خوبهمن خودم سوره تکاثرو بهت پیشنهاد میدم ع ...

خیلیی تشکررر 

خیلی دعا کن فردا دکتر بهم بگه بیا پیش خودمون بمون دیگه