2777
2789
عنوان

ای کاش میشد این پهلو ها رو با چاقو برید انداخت جلو سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 89 پست
روزی یک ربع بزن فقط 1 ساعت قبل و بعد خالی باشه شکمت. فقط بعدش اب بخور

خچبه پس شبا قبل خواب میزنم امیدوارم جواب بده🤧

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            
حلقه فقد

برای شکم هم جواب میده؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خچبه پس شبا قبل خواب میزنم امیدوارم جواب بده🤧

فقط با شکم خالی بزن چون با شکم پر برای روده ها بده. باید شکم خالی بزنی. ازاین حلقه های ژله ایی ک سنگینه نزن. از اونا هم ک کوچیکه تو مدارس بود نزن. از اون بزرگا ک پلاستیکیه ژله ایی نیست بزن

زیر شکم بازم میشه قایمش کرد. این لعنتی نمیشه

قایم کردن به چه دردی‌میخوره اخه میخوام اب شه من‌ چاق نیستم اصلا ولی همیشه با زیر شکم مشکل دارم 

پهلو هم که خیلی سخت اب میشه بعضیا میگن حلقه ولی دختر عمو من میرفت لصلا اب که نمیشد هیچ بدتر هم شدن چون شکم لاغر شد بدتر تو چشم میزد ولی پهلو خیلی سخته تازه حلقه برا تخمدانم خوب نیست

عزیز من تا ته ماه یه تومن دیگه بیشتر برام نموندهمیترسم طنزم تبدیل به گروتسک بشه (:

اینم یه بدبختی دیگس🥲

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            
بعد عزیزم حلقه هولاهوپ بخر ازینا که ماساژور دارهوزنشم یک کیلو و خورده ایسبکا اصن اثر ندارن

دارم ازشون هیچوقت نتونستم اراده کنم یکماه کامل بزنم

اره عزیزم یه ماه کامل روزی ۲۰ دقیقهده مین صبحده مین شب

حتما امتحانش میکنم

عزیزم من چی بگم ک 3 ماه بیشتره کلا حذف قند مصنوعی کردم از هر کی و هر چی می‌شنیدم ک قند و حذف کنی اول چاقی شکم و پهلو تو میگیره بعد صورتتو کلا جوان و زیباتر می‌کنه ولی چی بگم ک باسن برجسته و ران های تپلی و زیبام همه آب شدن و لاغر ولی شکم و پهلوها و صورتم اصلا تغییر نکردن

عزیزم من چی بگم ک 3 ماه بیشتره کلا حذف قند مصنوعی کردم از هر کی و هر چی می‌شنیدم ک قند و حذف کنی اول ...

شماهم حلقهه بزن عزیزم شکم و پهلو فقد با ورزش موضعی از بین میرن رژیم تنها کارساز نیس

2810