2777
2789
گوشتاشو چیکار کردین ریختی رفت

ن باو گوشتا تفت دادمم قشنگ فقط سبزیش تفت نخورد اونمم کمم اومد بار اول تفت دادم دیدم سبزیش کمه حوصلش نداشتم دوباره تفت بدمم همینجوری ریختمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن باو گوشتا تفت دادمم قشنگ فقط سبزیش تفت نخورد اونمم کمم اومد بار اول تفت دادم دیدم سبزیش کمه حوصلش ...

خوبه مجردی بره خانواده خودت پختی الان شوهرت بود تموم نمیکرد میگفت لوبیا گوشت و سبزی حیف کردی   

خدایا شکرت 
الان گذاشتین تا صبح اخه اینجور گوشتا باز نمیشن بره من شیش ساعت بیشتر بمونه گوشتا باز میشن

منظورتون یخ گوشته؟ از صبح گوشت گذاشتم یخش آب بشه 

امروز از ظهر درگیرش بودم .گوشت و چیتی و سبزیو..... . الان دیگه رفت سر گاز برای فردا نهار 

خوبه مجردی بره خانواده خودت پختی الان شوهرت بود تموم نمیکرد میگفت لوبیا گوشت و سبزی حیف کردی

مامانم که میگفت خوشمره نیست بابام اصلا به ردم نیورد مامانم گفت نگفتم حاضری درست کن

منظورتون یخ گوشته؟ از صبح گوشت گذاشتم یخش آب بشه امروز از ظهر درگیرش بودم .گوشت و چیتی و سبزیو..... ...

نه همون زمان پختش رو میگم از شب بزاری تا صبح رو‌گاز قورمه رو 

خدایا شکرت 
نه همون زمان پختش رو میگم از شب بزاری تا صبح رو‌گاز قورمه رو

اها الان متوجه منظورتون شدم . نه تا صبح نمی‌زارم که بمونه .تا بیدارم اجاق روشنه. صبح زود دوباره یه کم روشن میکنم که بپزه. صبح کار دارم میترسیدم نتونم غذا درست کنم الان گذاشتم.

از اجاق روشن میترسم . میترسم شعله خاموش بشه . گاز پخش بشه تو خونه.

من خودم آب قلم درست کردنی شبا میزارم تا صبح هیچی نمیشه ساعت کوک میکنم ی باز بلند میشم میبینم که گاز هم خاموش نشده 

خدایا شکرت