2777
2789
عنوان

مادر خواستگارم میگه پسرمو راضی کن بیاد بگیرتت اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 139 پست
ایشونم چیزی نگفته محترمانه گفته خانواده ما از شما خوشش اومده پسرمو در مورد دانشگاه راضی کن

اره خوب محترمانه میخوان پیش ببرن حرف خودشونو تو دیدار اول گفتیم چرا همسر قبلی رو طلاق دادی نگفتن گفتن حرف نزنیم راجع بهش 

ماهم چن بار محترمانه رد کردیم !!

ن بنده خدا داره میگ پسرمو راضی کن برای دانشگاه 

ینی بزاره ادامه تحصیل بدی. باهم ب تفاهم برسید

دوس داره عروسش شی

نگفته ک راضیش کن بیاد بگیرتت 🤣

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خوب محترمانه میخوان پیش ببرن حرف خودشونو تو دیدار اول گفتیم چرا همسر قبلی رو طلاق دادی نگفتن گفت ...

شماام ازدواج دوم هستید؟؟؟

اگ نیستید کلا بیخیال بشید

ب درد شما نمیخوره با این صحبتا ب نظرم

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

حقیقتا بهم برخورد نظر شما چیه الان میزارم شاتو

اصلا از حق طبیعی خودت پایین چون بعدا هم تو زندگی انتظار داره هی از خودگذشتگی کنی چقدر هم کوته فکری اونم تو این جامعه 

ن بنده خدا داره میگ پسرمو راضی کن برای دانشگاه ینی بزاره ادامه تحصیل بدی. باهم ب تفاهم برسیددوس داره ...

ببخشید من یک سوال بپرسم من عفونت دارم دارو مصرف کردم مجردم هستم ولی خوب نشدم دلیلش چی هست؟