2777
2789
عنوان

مادر خواستگارم میگه پسرمو راضی کن بیاد بگیرتت اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 139 پست
وا تو ی جور دیگه نوشتیبنده خدا بد ننوشته مهرت تو دلش رفته میگه با پسرم صحبت کن که راضی شه بری دانشگا ...

نه عزیزم قبلش هم هی زنگ میزدن که قبول کنین و اینا محترم بودن اما میخوان حرف خودشون باشه منم از حرصم عنوان و اینطور نوشتم اخه من نمیخوام با این ازدواج کنم چرا باید پسرو راضی کنم ؟؟؟؟ اون باید با شرایط من کنار بیاد من با شرایط اون مشکلی نداشتم بگم مثلا شغلتو عوض کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من یک سوال بپرسم من عفونت دارم دارو مصرف کردم مجردم هستم ولی خوب نشدم دلیلش چی هست؟

سوزش و خارش هم داری؟؟؟

عفونت های پنیری بی رنگ؟ یا سفید

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اصلا این تاپیک هیج جوره با عقل من یکی جورد درنمیاد 

و مطمعنم که سرکاریه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

اره خوب محترمانه میخوان پیش ببرن حرف خودشونو تو دیدار اول گفتیم چرا همسر قبلی رو طلاق دادی نگفتن گفت ...

آها مطلقه هستن ایشون 

عزیزم تو پست اولم گفتم که به خاطر اختلاف عقیده رد کن بازم به مشکل نخورین بعدا منظورم اینه از مادرش به دل نگیر💕

به ظاهر قبول هم کرد جواب مثبت نده

همچین مردی تفکرش از پایه مشکل داره

دنبال هم کفو و همراه نیست

زن یه همچین کسی. باید از قماش خودش باشه

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
ن بنده خدا داره میگ پسرمو راضی کن برای دانشگاه ینی بزاره ادامه تحصیل بدی. باهم ب تفاهم برسیددوس داره ...

بزاره ادامه بدم ؟؟؟؟ یه حرفایی میزنیدا خوب من با ایشون قصدم ازدواج نیست چرا باد حرف بزنم راضیشم کنم پسر خودش پیام بده بگه من خوشم اومده قبول میکنم بریددانشگاه هر چن که این حق طبیعیه اصلا نباید کسی از کسی اجازه بگیره یا بده 

یبارم طلاق گرفته؟تو چ مرحله ای عقد یا عروسی کرده بوده شما مجردی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....