2777
2789
عنوان

چجوری رابطم با بچم رو خوب کنم توروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 59 پست

منم شرایط شما رو دارم ، بایه بچه یه سال و نیمه ی شیطون 

تمام وقت هم سعی میکنم رو اعصابم مسلط باشم ، ولی یه جا دیگه کم میارم ، علاوه بر اینها معلمش میگه سر کلاس ام گوش نمیده و کم حوصله اس

دختر منم کلاس اولیه. مشقاش رو نمی نوشت. صبح پا میشد با عجله مینوشت، البته بگم من عصبی نمیشدم و با خودم میگفتم درست میشه و هر روز هم دیر میرسید مدرسه.

من تو جلسه ی اولیا به معلمش گفتم دخترم صبح مشقاش رو مینویسه. خدا خیرش بده رفته بود تو کلاس گفته بود بچه ها تا ساعت پنج عصر تکالیفتون رو بنویسین وگرنه کلاغا بهم خبر میدن و من بهتون ستاره نمیدم.

شما هم بسپار به معلمش. البته به معلمش بگو که طوری نگه که بچه بفهمه شما گزارشش رو دادین،به معلمش بگید صحبت کلی کنه با همه ی بچه ها نه فقط با بچه ی شما.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مدرسه اومد یه ساعت استراحت بده بعدش بگو تکالیف رو تموم کن ببرمت بیرون بگو تا وقتی تموم نکنی جایی ...

بآور کن از ساعتی که میاد بازی میکنه کارتون میبینه . دفتر همینطور باز . هی التماس که بیا ۲ خط بنویس کم کم تا شب تمام بشه خسته هم نشی ولی گوش نمیده . نمیاد . میگه سخته زیاده . هر شب ما خونمون دعوا و جنگ داریم . با گریه و اعصاب خراب میخوابم 

یه سری بچه ها طول میکشه به شرایط عادت کنن مخصوصا که بچه شما کلاس اولیه

زمان بدین بهش و اعتماد بنفسش خورد نکنین

بعضی جاها حتی اگه بازم بدخط نوشت تعریف و تمجید الکی کنین سر ذوق بیاد

اینجوری کم کم برا جلب رضایت شما سعی میکنه خوب بنویسه

درنهایت اینا زیاد مهم نیس مدرسه یه بخش و یه بعد از بچس 

هبچکس بی سواد نمونده بالاخره یادمیگیره درست بنویسه و با سواد میشه مهم اینه سر سیستم آموزشی بی پایه و اساس ما اعتماد بنفسش رو از بین نبرید

از کتاب و بازی با کلمات استفاده کنین تا بیشتر با کلمه و خوندن و نوشتن ارتباط برقرار کنه 

روحیه خودتونم بالا نگهدارید تا بچه ها سرحال باشن

2805
سلام عزیزم منم شرایط ترو داشتمفقط از من ب تو نصیحت خودتو حرص ندهاروم باشتشویقش کن بگو جایزه میخرم ای ...

به قرآن که هر بار هر چیزی ببینم میخرم براش . اینقدر حرص خوردم امروز قلبم درد گرفت خودش هم گریه میکرد . یکمم اختلال داره اضطراب داره . تحت نظر هست ولی نمیشه که هی بگه نمینویسم و نمیخوام . خب فرداش معلم تکلیف میخواد 

براش جایزه میخرم ، خوراکی ، جایزه تراش خوشگل ، مداد رنگی ولی بازم فرداش همون آش و هم کاسه

زیاد هم به نظر من جایزه نخرین. برچسب ستاره بگیرین،تو خونه عکسش رو بزنین دیوار،هر کار خوی کرد ستاره بزنید،کار بدی کرد،ستاره رو دربیارین.البته دقت کنید. به بیست ستاره که رسید براش جایزه بخرین.

چرا بچهای الان باید زور بالا سرشون باشه که درس بخونن؟ خواهر منم کلاس چهارمه ، اگه سخت گیریای مامانم نباشه اصلا لای کتاب رو باز نکنه 

فقط هم درسای مورد علاقش رو میخونه ، اونقد رو اعصابه که نگو 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
دختر منم کلاس اولیه. مشقاش رو نمی نوشت. صبح پا میشد با عجله مینوشت، البته بگم من عصبی نمیشدم و با خو ...

اره فکر خوبیه فردا میگم به معلم . به خدا شوهرم امشب گفت اعصاب و روان نداریم هر شب دعوا ، داد ، فریاد . بس کنید اصلا ننویسه

چرا اینقدر سخت میگیری کلاس اوله بلاخره یاد میگیره جه عجله ای داری روح روان بچه رو نابود میکنی مگه لوحه نوشتن چقدر مهمه که اسیب میزنی به بچت اول راهه تا اذر ماه این دردسر رو داری درست میشن کم کم

براش جایزه میخرم ، خوراکی ، جایزه تراش خوشگل ، مداد رنگی ولی بازم فرداش همون آش و هم کاسه

منم همین شرایط و دارم .تا زه یه نوزاد چهارماهه هم به شرایطت اضافه کن .نیم ساعته تکالیفش تموم شده .بچه رو پامه هنوز برنامه شو نذاشتم .دارم روانی میشم دیگه

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
به قرآن که هر بار هر چیزی ببینم میخرم براش . اینقدر حرص خوردم امروز قلبم درد گرفت خودش هم گریه میکرد ...

فقط با ارامش باش عصبی نشو کتک نزن کار منو نکن من حیلی مامان بدی ام 

ی هفته دارم تمرین میکنم اروم باشم

گناه داره بچه ن کتک بزن ن پرخاشگر

فقط با زبون خوش

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد

تنها راهش اینه که باهاش مهربون باشی حتی زوری

حس نکنه داری مجبورش میکنی

بچه های الان از دیکته کردن متنفرن و همیشه نتیجه عکس میده

فقط باید با بازی و سرگرمی باهاش تمرین کنی

هیچ اجبار و زوری نباید باشه

چون بچه ت از درس و مدرسه متنفر میشه

کار سختیه ولی من انجامش دا دم و دارم نتیجه میگیرم

2810