2777
2789

از دستش دیوونه شدم ، حالم بده ، احساس میکنم افسرده شدم از دستش . مشق به زور مینویسه ، کلاس اولی هست ولی واقعا واسه یه خط اعصاب و روان مارو بهم میریزه . جو خونه متشنج شده ، خیلی کم حوصله شدم ، هرچی دهنم دربیاد بهش میگم . توروخدا فقط حالم رو بدتر نکنید ، مامانایی که تو شرایط من هستن میدونن چی میگم . بچه های دیگه خوشخط و خوب می‌نويسن این درشت و پررنگ و زشت ! اونم به زور 

دلم میخواد منو دوست داشته باشه به حرفم گوش بده ولی متاسفانه لج میکنه تا وقتی بخواییم بخوابیم جنگ و دعوا داریم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

سلام عزیزم منم شرایط ترو داشتم

فقط از من ب تو نصیحت خودتو حرص نده

اروم باش

تشویقش کن بگو جایزه میخرم اینا تا تمیز بنویسه

من خودم کشیدم این روزارو

عضو مانکن های 1400    عضو گروه آبی  وزن اول72.800....وزن فعلی 65.....وزن هدف 60.....وزن ایده آل58....امیدوارم که میرسم تاریخ شروع اول مرداد

خواهر منم همین بود بچش دخترم بود کلاس اول رو افتاد کل تابستون بردش کلاس خصوصی تا قبولش کردن بره دوم الان کلاس دومشم همینه دل به درس نمیده 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
متاسفانه هرچی پسر دیدم همینن بچه من م دختره اینه

به خدا خوش به حال خارجیا . مدارس و آموزش اونا با ما فرق داره بچه خوشحاله از آموزشی که میبینه و با بازی و محیط شاد علاقمند میشه ولی ما ۳۰ تا بچه توی کلاس سه نفری نشستن دیگه علاقه ای ندارن ، همش هم مشق و کپی کردن هی بنویس بنویس

خدا نکنه انشالله امسال رو خوب رد کنن

امسال درساش خداروشکر خوبه ولی اصلا مشق نمینویسه به صد روش هم امتحان کرده 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
2810