2777
2789
عنوان

سزارین با بی حسی خوبه یا بیهوشی لطفا از تجربه تون بگین ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 21 پست
من هم بیهوش شدم هم ازکمر هردوبده ولی بیهوشی بهتره ازکمرمن تاهفت روز چنان دردی داشتم ازناحیه سروکمروگ ...

جالب شد برم نوبت دکتر بیهوشی بگیرم نظرش رو بپرسم حتما

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط یه روز کتفم درد میکرد که با حوله گرمش کردم خوب شداذیت فقط همون جای بخیه و سوزش پوستای داخل شکم و ...

من هیچ اذیتی نداشتم جای بخیه اینا

میگم برای بیهوشی چیکار میکنن؟ 

کتفت چرا درد گرفت مگه کشتی بوده 🥰😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تاالان یکبارازکمربی حس شدم ۴باربیهوشی ازکمرخیلی خیلی بیشتراذیت شدم یه چی میگم یه چیزمیشنوی ولی تو ...

چرا ۴ بار بیهوشی؟؟ یعنی چجور از کمر بیهوش میکنن متوجه نشدم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
من هیچ اذیتی نداشتم جای بخیه اینامیگم برای بیهوشی چیکار میکنن؟ کتفت چرا درد گرفت مگه کشتی بوده 🥰😅

یه ذره پایین‌تر از کتف نفس میکشیدم دردم میومد دکترم گفت عوارض داروی بیهوشیه

چرا ۴ بار بیهوشی؟؟ یعنی چجور از کمر بیهوش میکنن متوجه نشدم؟؟

نگفتم ک بیهوش میکنن ازکمرمیگم بی حس میکنن من یکبارواسه کورتاژم ازکمربی حسم کردن بیچاره شدم.دست آخرم ازبس جیغ زدم و گفتم من هنوزحس دارم و میترسم بیهوشیم بهم زدن ک من دیگ چیزی نفهمیدم فقط مرض داشتن ازکمرم بی حسم کردن .یکبارکیست داشتم جراحی کردم بیهوشم کردن اونم دردداشتم تو ناحیه قفسه سینه و تنگی نفس ولی خب بازم بهتربودتا بی حسی.یباردیگم کورتاژشدم گفتم فقط بیهوشم کنین بیهوشم کردن.یبارم سرکلاژشدم بیهوشم کردن.

والا منم بی حسی بودم انقد خوب زد بی حسی رو مثل نیش زبون فقط حس کردم یه بار زدم دردم تداشت تا به الان بعد ۵سال دردی نداشتم هیچ جام خیلی خوب بود....منم ترسونده بودن که اینموری میشه وفلان به دکترم گفتن بیهوش کنه گف نه نارس دکتر بیهوشی خیلی ماهره از اینورم کرونا بود گف احتمال الودگی هس دستگاها پس همون بی حسی بهتره...منم قبول کردم واقعا عالی بود راضی بودم دکتر  بیهوشی دکتر بسیار حاذقی بودمسن بود...خداروشکر من کلا از زایمانم راضیم اومدم خونه مادروخواهرم مراقب بچم بودن خودم فقط استراحت کردم شیاف زدم سر ۷روز سرپا شدم بعد ۱۲روز رفتم خونم شهرغریب بودم دردی نداشتم خودم بچمو تنهایی بزرگ کردم البته با کمک خدا

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚