صدوپنجاه دادم به خانومه
سلام کردم بعد اسم خودم و اسم مادرم پرسید
ازم پرسید کسیو دوست داری ولی ازش ناراحتی ؟
گفتم بله
گفت خب اون آقا و شما همو خیلی دوست دارید ولی براتون دعا گرفتن
یک زن بیوه یا مطلقه ک اسمش از اسامی فاطمه معصومه...(اسمای مذهبی) براتون دعا گرفته
گفتم یعنی چی یعنی ما بهم نمیرسیم هیچ جوره ؟گفت نه براتون دعا گرفتن دیگه نمیشه
گفت این اتفاق هم یه هفته هست مدتش و اون آقا نیست به شما سرد شده
اینو راست گفت بچه ها ما دقیقا یه هفتس اینجوری شدیم و دقیقا هم عشقم بهم گفت آخرش من دیگه کلا نسبت بهت سرد شدم
فقز اسمشو اشتباه گفت گفت اسمش ا داره توش درحالی ک ندارع .بعد پرسیدم راهی واسه باطل کردنش نیست ؟ گفت باید برید پیش دعا نویس تا براتون باطل کنه .بعد گفت من دعا نمینویسم فقط کارم سرکتاب باز کردنه دعا نویس توی تبریز هست ..این خانوم خودش اردبیله
یه چند تا چیز دیگه هم راجب چیزای دیگه گفت
ولی من آنقدر حالم سر این عشقم بد شد ک کلا گفتم دیگه خداحاقژ
واقعا ناراحت شدم بچه ها چون فکر کنید مثلا شما ایکس رو بخواین با تمام وجود و همه زندگیتون باشه بعد یه چیزی به زور شمارو ازهم جداکنع😔😔
به نظرتون راست گفت بچه ها ؟
از یه طرف حرفاش برام درست حس میکنم ولی دوست دارم اشتباه باشه چون دوست دارم به حالت طبیعی از هم جدا شیم نه به زور و دعا وای😔😔
یعنی کی برامون دعا گرفته؟😢دوستام میگن مادرش چون خونوادش شدیدا مخالف ازدواجمون بودن .ولی من باورم نمیشه چون آخه مادر پدرش یه آدم کاملا مذهبی و نه ازاون مذهبی های الکی درسته مخالف بودنت ولی واقعا آدمای شدیدا درستی هستن.اسم مادرشم مریم هست
یا شاید دوستام گفتن زن عمویی چیزی داشته ک میخواسته دختر خودشو بده به پسرش و رفته دعا گرفته شمارو از هم جدا کنه
هیچی بعد من دوباره زنگ زدم دفتر رهبر توی قم
گفتم من برام سرکتاب گرفتن گفتن دعا گرفتن براتون آیا من برم پیش دعا نویس برام باطل کنه این کار گناهه؟گقت خیر بعد گفتم شما دعا نویس نمیشناسید توی تهران؟
یکم من من کرد بعدگقت توی تهران نه ولی توی مشهد یکی هست آیت الله...
بعد گفتم توی قم چی؟(آخه هفته آینده میخواستم برم زیارت حضرت معصومه)گفتن یکی هست ولی دیگه الان انجام نمیدن
هیچی من تشکر کردم