2777
2789

وایسید براتون داستان و تعریف کنم باشه :/

اینم بگم اصلا به هیچ وجه شمارشو ازم نخواین چون اصلا توصیحع نمیکنم بهتون چون خودم واقعا حالم بده از حرفاش و اینکه قصد تعلیق شدن ندارم اکانتمو دوست دارم اینجا تنها جایی ک دردودل میکنم

بگو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قضیه ازاین قرارع تاپیکای قبلیم هست راجب تموم کردن زابطم با پسری  ک بی نهایت عاشقش بودم و اونم همینطور

توی خوابگاه بودیم هم اتاقیم گفت خالم زنگ زده بود به یکی ک براش سرکتاب بگیرن  بعد اون خانوم به خالش گفته  ک من برای تو همش سیاهی میبینم (مرگ)و خالش دقیقا یک هفته بعد فوت کرده

بعد دوستم گفت منم بهش گفتم یه سری چیزا رو راجبم درست گفت یه سری چیزا رو مثل خارج رفتن اشتباه بهم گفته بود میری  خارج

بعد ازش پرسیدم اینکارگناهه؟گقت نه چون این سرکتابه از رو قرآن میگیرن

هیچی من دودل بودم من واقعا توی عمرم اصلا به این چیزا فکر نکردم بچه هل ولی دوستم گفت گناه نیست گفتم خب چه عیبی داره حرام ک نیست واقعیت هم میگه

ولی دوست دیگم گفت ولش کن الان میری یه  سری چیزا میگه بد میگه الکی ذهنت بهم می‌ریزه ...ولی من گوش نکردم

برای مطمئن شدن زنگ زدم  به دفتر رهبر توی قم

ازایشون پرسیدم سرکتاب گرفتن حرامه ؟ گفتن خیر

پرسیدم ازکجل بفهمیم طرف راست  میگه یا دروغ گفت بستگی داره که طرف کی باشه روحانی باشه یا ...

بعد تشکر کردم و خداحافظی کردم

هیچی بعد به دوستم گفتم زنگ بزن

خب؟

منم چند سال پیش زنگ زدم به خانمی بود همه چیو درست و دقیق گفت 

میگن دیگه کار نمیکنه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

درست میگن ولی شیاد هم بینشون هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

صدوپنجاه دادم  به خانومه

سلام کردم بعد اسم خودم و اسم مادرم پرسید

ازم پرسید کسیو دوست داری ولی ازش ناراحتی ؟

گفتم بله

گفت خب اون آقا و شما همو خیلی دوست دارید ولی براتون دعا گرفتن

یک زن بیوه یا مطلقه ک اسمش از اسامی فاطمه معصومه...(اسمای مذهبی) براتون دعا گرفته

گفتم  یعنی چی یعنی ما بهم نمی‌رسیم هیچ جوره ؟گفت نه براتون دعا گرفتن دیگه نمیشه

گفت این اتفاق هم یه هفته هست مدتش و اون آقا نیست به شما سرد شده

اینو راست گفت بچه ها ما دقیقا یه هفتس اینجوری شدیم و دقیقا هم عشقم بهم گفت آخرش من دیگه کلا نسبت بهت سرد شدم

فقز اسمشو اشتباه گفت گفت اسمش ا داره توش درحالی ک ندارع .بعد پرسیدم راهی واسه باطل کردنش نیست ؟ گفت باید برید پیش دعا نویس تا براتون باطل کنه .بعد گفت من دعا نمینویسم فقط کارم سرکتاب باز کردنه دعا نویس توی تبریز هست ..این خانوم خودش اردبیله

یه چند تا چیز دیگه هم راجب چیزای دیگه گفت

ولی من آنقدر حالم سر این عشقم بد شد ک کلا گفتم دیگه خداحاقژ

واقعا ناراحت شدم بچه ها چون  فکر کنید مثلا شما ایکس رو بخواین با تمام وجود و همه زندگیتون باشه بعد یه چیزی به زور شمارو ازهم جداکنع😔😔

به نظرتون راست گفت بچه ها ؟

از یه طرف حرفاش برام درست حس میکنم ولی دوست دارم اشتباه باشه چون دوست دارم به حالت  طبیعی از هم جدا شیم نه به زور و دعا وای😔😔

یعنی کی برامون دعا گرفته؟😢دوستام میگن مادرش  چون خونوادش شدیدا مخالف ازدواجمون بودن .ولی من باورم نمیشه چون آخه مادر پدرش یه آدم کاملا مذهبی و نه ازاون مذهبی های الکی درسته مخالف بودنت ولی واقعا آدمای شدیدا درستی هستن.اسم مادرشم مریم هست

یا شاید دوستام گفتن زن عمویی چیزی داشته ک می‌خواسته دختر خودشو بده به پسرش و رفته دعا گرفته شمارو از هم جدا کنه

هیچی بعد من دوباره زنگ زدم دفتر رهبر توی قم

گفتم من برام سرکتاب گرفتن گفتن دعا گرفتن براتون آیا من برم پیش دعا نویس برام باطل کنه این کار گناهه؟گقت خیر بعد  گفتم شما دعا نویس نمیشناسید توی تهران؟

یکم من من کرد بعدگقت توی تهران نه ولی توی مشهد یکی هست آیت الله...

بعد گفتم توی قم چی؟(آخه هفته آینده میخواستم برم زیارت حضرت معصومه)گفتن یکی هست ولی دیگه الان انجام نمیدن

هیچی من تشکر کردم

الان واقعا حس بدی دارم بچه هاچیکار کنم

از یه طرف میگم رها کنم ولی میگم آخه چرا باید وقتی میشه باطلش کرد رها کنم و اون زنیکه ک برامون گرفته به هدفش برسه

از یه طرفم میگم نه  الان برم اونجا درگیر دعانویس و اینا شم و زندگیمون بهم بریزم جن وارد زندگیم کنم

از یه طرفم میگم خب اینجوری نمیشه چون طرفو ک از توی خیابون بهم معرفی نکردن

شماره رسمی دفتر رهبر توی قم تماس گرفتم و اون بهم معرفی کرده پس آدم مطمئن و درستیه دیگه

راستی اینم بهم گفت توی خونتون دعا ریخته ولی این اشتباه آخه خونمون شمال عشقم خونوادش خرم آباد آخه کی آنقدر بیکاره از خرم آباد پاشه بیاد شمال دعا بذاره؟یعدم اصلا آدرس دقیق بلد نیست

البته دوستام میگن دعارو از دورم میشه گرفت و ایناییم ک ژنه گفته معلوم نیست همش  درست باشه مثلا ژنه میگه زنگ میزنه ولی شاید  پیام بده .کلا کلی میگه جزئیات یکم متفاوت در میاد

راستی اینم بهم گفت یکی هست همسن شما از شما خوشش میاد میاد خواستگاری توی اسمش ع داره ولی شما رد کنید مناسب نیست (اگه ع داری اومد خواستگاریم دیگه قبول میکنم:/)

چیکار کنم بچه ها😔

فعلا فقط قرارع فردا توی دانشگاه از یه آخوندی هست ازاون بپرسم قشنگ راهنماییم کنه چه کنم

صدوپنجاه دادم به خانومهسلام کردم بعد اسم خودم و اسم مادرم پرسیدازم پرسید کسیو دوست داری ولی ازش نار ...

اگه اهل تبریزی تو تبریز بهترین ها هستن

ولی این دعا اگه مادرش گرفته باسه هی میگیره بینتون دعوا و سردی زندگیتون زهر میکنه خودت متنفر میشی 

نرو دنبالش بزار بره

اگه اهل تبریزی تو تبریز بهترین ها هستنولی این دعا اگه مادرش گرفته باسه هی میگیره بینتون دعوا و سردی ...

آخه من نمی‌دونم مادرش گرفته یانه واقعا 

بعد یه سوال این پسر هیچ وقت نمی‌فهمه ک برامون دعا گرقتن؟😥بجز روز قیامت 

وسواس فکری داری؟  چقدر واسه هر کاری این دست اونا دست میکنی 

من نظرم اینه نری 

من معتقدم اگه میگن بدون خواست خدا برگی از درخت نمیوفته پس چطور دعا میتونه اثر کنه

ضمن اینکه طرف خانواده اش مخالفن بعدا برات مشکل میشه یه مدت صبر میکردی یهو هفته چیزی نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید