2777
2789

مثلا دختر همه چی داشته باشه 

خونه تو منطقه خوب تهران ماشین ویلا شمال 

شغل درامد خوب 

اما پسر فقط یه ماشین ۲۰۶ و شغل که درامدش در حد ۳۰تومان 

اما ‌پسره حرمت دخترو نگه نمیداره و انگار حسادت میکنه 

چون میگه وقتی نیاز دارم کمک مالی نمیکنی

در صورتی که دختره ۳۰میلیونم بهش قرض داده الان میکه موبایل خریدی قبلیتو بده به من(حداقل ۵۰میلیون میخرنش همین الان)این نداده اونم سرد شده  

خواهرم یه مدته با این پسره 

خاستگاری هم اومده تو مرحله شناختن 

روز اولی که به خواهرم پیشنهاد داده وضع مالیشو‌ نمیدونست و خواهرمم نگفته بود ولی اون تایم خیلی خرج میکرد محبت میکرد 

از وقتی اومدن خاستگاری و  فهمید شروع کرده بی حرمتی و انتظار 

من هرچی میگم انتظار بیجا داره میگه‌ شاید من دارم اشتباه میکنم 

واقعا انتظارش بجاس؟!مبگه قرض پول بیاد. دستم میدم

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

بخدا که میخواستم در مورد همین موضوع تاپیک بزنم 

اشتباهه اشتباهه اشتباههه همچین ازدواجی

الان خونه خونه ی منه ایشون خونه ندارن پدرمو دراورده با اینکه منتی روش نیس مدام سر هر بهونه میگیره اره خب خونه خونه ی توئه من چیکارم

میریم باغ مبگه اره خب باغ باغ توئه و‌...

پدرمو دراورده بخدا

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا که میخواستم در مورد همین موضوع تاپیک بزنم اشتباهه اشتباهه اشتباههه همچین ازدواجیالان خونه خونه ...

اینم دقیقا داره همین کارو باهاش میکنه 

الان چند روزه بهونه کرده اره تو گوسی جدید خریدی 

بعد بهش گفته تو که دریغ داری ۱۰۰میلیون بدی 

انتظار داشته باشم تو خونت باشم تو دعوا بیرونم نکنی؟!

من خیلی براش حرص میخورم ولی متاسفانه دوسش داره و به مدته داره عذابش میده 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
اینم دقیقا داره همین کارو باهاش میکنه الان چند روزه بهونه کرده اره تو گوسی جدید خریدی بعد بهش گفته ت ...

منو براش مثال بزن 

تهش پشیمونیه

من خیلی پشیمونم بخاطر اینکه دلش نشکنه حتی نمیتونم در مورد مسایل دیگه گلایه کنم چون در هر صورت ربطش میده به وضع مالی من

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40