تو مدرسه ماسک میزنم گاهی الان دیگه دوست ندارم نزنم حالا دلیل خاصی نداره ولی خب عادت کردم معلممون گیر داده نمیدونم چکار کنم پاچه گیرم هست گفته اگر ریه هات ضعیفه اشکال ندارد میخوام گواهی بگیرم بنظرتون خوبه ؟ یا یچی بگم راضی شه که فکر نکنم راضی بشه سخت گیره البته یکی از دوستام میگه از دور اینجوریه از نزدیک یکم بهتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بر اینکه میخوای ماسک بزنی میخوای گواهی بگیری؟ کاری ب این ندارم.اما مگه ماسک زدن جرمه.بگو من خیلی حساسم مریض بشم براهمین میزنم
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
سال اخر دبیرستان ی دختره بود همیشهههه ماسک میزد اونم ماسک سیاه هیچوقتم برنمیداشت یعنی کلا ما تصوری از بینی و دهنش نداشتیم. غذاهم نمیخورد. یبار قبل امتحان ترم یک من زود رفتم کلاس بشینم درس بخونم دیدم ماسکشو دراورده صبحانه بخوره.به اندازه ی پسر نوجوون سیبیل داشت.خیلی ناراحت شدم حتما خانوادش اجازه نمیدادن اصلاح کنه. براهمین ماسک میزد
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم
ببخشیدا معلمتون دیگه نمیدونه باید چی بگه! انقدر بدم میاد از اینطور معلما. بشین درستو بده چکار داری خ ...
😂😂کلا وسواس داره بخدا میگ کسی نباید نزدیکم بیاد از همون فاصله دور باید باهاش حرف زد همه چی تمیز و یک دست صندلی ها مرتب باشه برگه هم تصحیح میکنه همین طور😑😂قشنگ با نظم یه کلمه اشتباه نمره کم میکنه اینم شانس کنه بدبخت سه سال دبیر مون هست
آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
[QUOTE=360221825]بر اینکه میخوای ماسک بزنی میخوای گواهی بگیری؟ کاری ب این ندارم.اما مگه ماسک زدن جرم ...
ن دیگه هیچ حرفی نمیتونه دربیاره.خیلیا حساسن سر اینکه مربض بشن .بهش رو نده چقد دخالت میکنه تو همه چیز