2777
2789
عنوان

💚چله زیارت عاشورا💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 151 پست

سلام به همگی شکر خدا......ازاین ختم من حاجت گرفتم هزاران هزار مرتبه شکر شکر شکر....گرچه بااین حاجت روایی جای همسرعزیزم خالیه😢

برای شادی روح شهید نویدصفری وهمسرعزیزم صلوات(اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم)

الهی بحق خون به ناحق ریخته شهدا همه وهمه وهمه مون حاجت روابشیم.....اااااااالهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام به همگی شکر خدا......ازاین ختم من حاجت گرفتم هزاران هزار مرتبه شکر شکر شکر....گرچه بااین حاجت ر ...

سلام عزیزم خدای من چقد خوشحالم😍😍😍 خوش به سعادتت عزیزدلم♥️♥️♥️. التماس دعا دارم برای همه شرکت کنندگان این ختم🙏

شما دومین نفری هستی که توی این تاپیک پیام حاجترواییتو گذاشتی خیلی خوشحالم انشالا حاجتروایی همگی🥹🥹🥹🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خدای من چقد خوشحالم😍😍😍 خوش به سعادتت عزیزدلم♥️♥️♥️. التماس دعا دارم برای همه شرکت کنند ...

سلام به روی ماهتون انشاءالله دل همه شادبشه ودست خالی به حرمت خون این شهید والامقام ازاین ختم بیرون نره ....همچنین شما عزیز دل......الهی آمین 🌷 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

روز سی و چهارم چله♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃

بیست و ششم آذر

🌸 @همیشه_شب87              🌸

با توسل به حضرت مهدی (عج)💚

عزیزم انشالا به لطف آقا امام حسین(ع) حاجتراوشی 🌹

روز سی و پنجم چله♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃

بیست و هفتم آذر

🌸 @طلوع2‍          🌸

🌸.  @prin                  🌸

سلام به همگی شکر خدا......ازاین ختم من حاجت گرفتم هزاران هزار مرتبه شکر شکر شکر....گرچه بااین حاجت ر ...

سلام وای خداروشکر 

واسع منم دعا کنید

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
سلام عزیزم خدای من چقد خوشحالم😍😍😍 خوش به سعادتت عزیزدلم♥️♥️♥️. التماس دعا دارم برای همه شرکت کنند ...

التماس دعااا

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
سلام وای خداروشکر واسع منم دعا کنید

ان شاءالله بحق آقاامام حسین علیه السلام حاجت روابشین وهرگزامیدتون ناامیدنشه وپشت دربسته قرارنگیریدودل تون شادباشه ولب تون خندون .....الهی آمین الهی آمین 

یارب العالمین  

روز سی و ششم چله♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃

بیست و هشتم آذر

🌸         🌸

🌸.  @تاتالو                  🌸

روز سی و هفتم چله♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃

بیست و نهم آذر

🌸     @313bahar        🌸

🌸 @عارفههههه                 🌸

روز سی و هفتم چله♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃بیست و نهم آذر🌸 @313bahar 🌸🌸 @عارفههههه ...

ممنون عزیزم ان شاالله همگی دوستان حاجت رواباشن اجرتون با سیدالشهدا(ع)

روز سی و هشتم چله♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃

سی ام آذر

🌸     @mahsa204204       🌸

🌸 @قندعسل1234‍            🌸