2777
2789

سلام مامانا پسرم نزدیک دو ماهشه از ده روزگی چشم چپش قی میکرد بردم متخصص گفت عفونت کرده قطره جنتامایسین و پماد چشمی اریترومایسین داد گفت ۵ روز استفاده کن خوب میشه اما خوب نشد . حتی چند روزم بیشتر دارو رو استفاده کردم بازم خوب نشده . با چای میشورم بازم هیچی. به نظرتون شیر خودمو بچکونم تو چشمش تاثیری داره؟ کسی تجربه داره؟؟ 

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مجرای اشکیش بسته اس.دکتر بهت ماساژ یاد نداده؟

دکتر فقط پرسید تو خانوادتون یا بچه اولت سابقه بسته بودن مجرای اشکی داشتین؟ گفتم نه. گفت پس هیچی همین دارو رو استفاده کن

ای بابا اینا رو انجام بدی بدتر میشه احتمالا سرش سردش شده یه چند روز کلاه سرش کن ببین خوب میشه

الان نزدیک دو ماهشه هنوزم همیشه کلاهش سرشه. خودم میترسم دربیارم چون مو نداره میترسم سردش بشه 

کدوم دکتر خری بوده اینو نفهمیده قطره هم باکتی ماید خوبه ولی فقط ماساژ موثره

نه دکترش رییس بخش اطفال بیمارستانم هست دکتر خوبیه پسر اولم و از نوزادی پیشش میبرم همیشه عالی بوده 

دکتر فقط پرسید تو خانوادتون یا بچه اولت سابقه بسته بودن مجرای اشکی داشتین؟ گفتم نه. گفت پس هیچی همین ...

دکترت بیسواد بوده

اون قطره هم برای نوزاد نمیدن.باکتی ماید بزن.و از گوشه چشم کنار بینی به صورت دورانی ماساژ بده بکش پایین

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
عزیزم مجرا اشکشو فقط باید ماساژ بدی از گوشه چشم با دست تمیز ب زیر چشم ماساژ بده هر دیقه مجرا اشکش بس ...

آهان ممنونم انجام میدم 

دکترت بیسواد بودهاون قطره هم برای نوزاد نمیدن.باکتی ماید بزن.و از گوشه چشم کنار بینی به صورت دورانی ...

چند قطره چند ساعتی؟؟