2777
2789
عنوان

بهترین سیاست با جاری چه رفتاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیو تماشا کنم خواهرجان ولی واقعا گاهی وقتها حالگیری نیازه

تواناییشو دارین تا تهش برین؟؟

ارامش و اعصاب و تپش قلب و شب بیداری ش رو میتونید تحمل کنید؟؟

ولش کن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

بهترین سیاست دوری و نادیده گرفتن افراد سمیه هر چقدر از این آدم ها دورتر باشی و این آدم ها کمتر از تو بدونن برای آسیب زدن به شما ناتوان ترن مثلاً وقتی نمیدونه تو کجایی و چی کار میکنی هی به تو فکر می‌کنه و وقتی تو رو دید سعی می‌کنه نیش و کنایه بزنه و اذیتت کنه ولی در عوض بعد از اون دیگه نه می‌بینیش نه می‌تونه اذیتت کنه فقط خودت ازش دریغ کن شوهرتم کم کم فرق تو رو با همه زن ها درک می‌کنه فقط یادت باشه برا رابطه آن حریم بزاری اگه پاش از گلیمش دراز کرد جوری که شوهرت درک کنه بشونش سر جاش

اون برای اینکه تو رو اذیت کنه ساعت ها خودش اذیت می‌کنه واقعا آدم باید خیلی اذیت کنه خودشو تا بقیه اذ ...

ببین یچی بگم من خیلی ازش بدم نیاد بیش از حدبهش حد بهش حس منفی دارم حتی اگه بهترین آدمم بشه من واقعا ازش بدم میاد ازاول همین حسوداشتما تاحالا توزندگیم ازهیچکس انقدربدم نمیاومد همش برام سواله اینهمه نفرت چرااینهمه حس منفی چرا

مثلا چه جوری

من برای زندگیم حریم قاعلم هر جا نمیارم تو هر بحثی دخالت نمیکنم نظرم بی موقع نمی‌گم تا وقتی شوهرم نخواسته درباره خانواده  اشنظر نمیدم نمیشینم پا غیبت با شوهرم وقتی شوهرم از خانواده اشبد میگه  میگم لطفا اینجور چیزها نگو چون خوشم نمیاد وقتی بحث خانواده من میشه  گارد نمی‌گیرم بهش میگم همون‌طور درباره خانواده ات نمی‌گم تو هم نگو ولی تو موقعیت وقتی یکی سوتی میده مثلاً شروع می‌کنه بحث کردم یا با ی بحث غیر مستقیم یا تو همون موقعیت با حالت صورتم بهش نشون میدم خوشم نیومده اینجوری شوهرم می‌فهمه اون طرف داره من اذیت می‌کنه برا من شوهرم مهم تره بعد اون طرف واقعا مهم نیست خب که چی عقده اون به من چه

ببین یچی بگم من خیلی ازش بدم نیاد بیش از حدبهش حد بهش حس منفی دارم حتی اگه بهترین آدمم بشه من واقعا ...

دقیقا این حس کنه چون موش دوند تو زندگیم از چرت و پرت گفتن پشتم تا سیاست خرج دادن برا شوهرم ولی من دیگه اون آدم قبل نیستم چون اون فقط خودش اذیت می‌کنه من رو خودم و شوهرم کار میکنم تا رابطه آزمون اونقدر قوی شه که از زن هایی مثل این نترسم

قبلنامیکفتم یهکاری کنم که بفهمه حالیمه وادم باسیاستیم اماحالا اینم برام دیگه مهم نیست

اینجور آدم ها هیچ وقت نمی‌فهمن چون فهمیدن نقطه ضعفشونه چون بهشون میفهمونه که بقیه ی چیزهای بیشتری میدونن پس هیچ وقت انرژیتو برا این جور آدم ها نزار تو ی کتاب خوندم نوشته بود فقط آدم های ابله برای جنگیدن با آدم های ابله برنامه میریزنن چون آدم های عاقل هیچ وقت خودشون درگیرشون نمیکنن