2777
2789
عنوان

😝 گاو شیرده 😄

69 بازدید | 6 پست

روستایی گاو شیرده داشت سحرگهان چون از خانه بیرون خواستی شد نزد گاو رفتی و قدری از شیر وی بدوشیدی به بازار بردی و بفروختی و بهای آن به توتونچی دادی و در چپق نهادی و دود کردی تا شام (خرج اتینا)

چون وقت چاشت در رسیدی زن از خواب برخاستی و نان پخته نکرده و دوشاب نساخته نزدیک گاو رفتی و قدری از شیر بدوشیدی و به بازار بردی و بفروختی و بهای آن به بقال و نانوا دادی و نان و دوشاب بستدی و به خانه آوردی و فرزندان را گفتی بخورید از این نان و دوشاب(خرج سفره) و مادر فدای شما باد (وفدای آن گاو که شما را چنان بپرورید)

و آن اصغری چون نان و دوشاب خوردی و به مدرسه رفتی سنگی بپراندی و شیشه را بشکستی و آقای مدیر وی را گفتی: در حال تاوان بیاور و گرنه تو را از مدرسه اخراج کنم. اصغری دزدیده نزد گاو رفتی و قدری بدوشیدی و پنهان به بازار بردی و بفروختی و تاوان شیشه بدادی. (بودجه محرمانه)

نیمروز اکبری از صحرا باز آمدی گرسنه. نزد گاو رفتی بدوشیدی و بفروختی و ساندویچ سوسیس خوردی با نوشابه و پفک نمکی (هزینه تفریحات سالم)

عصرگاهان آن همسایه بیامدی و دیگدان بیاوردی که بچه مریض است و شمه ای دوشیدی و ببردی (وام بلاعوض)

شبانگه، روستایی به خانه آمدی خسته چای ناخورده نزد گاو رفتی و بدوشیدی و بفروختی و بهای آن به قهوه چی دادی و چای بستدی و بخوردی

گاو گفت: من روزی ده نوبت تو را شیر می دهم، تو روزی یک نوبت مرا  غذا ده!!!

گفت: ندهم

گفت: که آخر این نه چاه نفت است.

گفت: درنگر که مرا نان خور بی شمار است و هزینه بسیار و مرا ممکن نباشد که از شیر تو در گذرم و بهره نبرم و همچنان می دوشید تا خشک شد

پس پیش انداخت و به قصاب برد و بفروخت که این ضایع است و تیمار را نشاید.

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

بیچاره گاو 

آخرشم سرشو بریدن

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مهدکودک سایت 😂:

نظر لطف شماست.

تاپیک طنز تلخ اجتماعیست 

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
عالی بود اسی

تشکر از لطف شما مهربانو