2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به تصور من شاخص‌ترین ویژگی بهشت شامل رضوان الهی شدن و قرین و همدسته شدن با انسان‌های پاک‌نهاد و صالحه و در مقابل جهنم شامل غضب الهی شدن و قرین و همسایه و همدسته آلودگان و طغیان‌کنندگان به حرمت‌های الهی و...

و برای منی که گزند همسایه‌ی بد برام خیلی آزارنده است؛ اینکه خیال کنم الی الابد با افرادی که مورد غضب خدا بودند و زمین خدا را به گناه آلوده کردند همراه باشی خیلی ترسناک و دلهره انگیزه! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

چی شد این تاپیک زدی

من دیشب خواب دیدم تند تند یه جایی کع وسط بیابون بود داشتم وسیله جمع می کردم چون قرار بود برم

بعد هیچ کدوم نتونستم ببرم

حس میکنم خوابه نشونه بود

یعنی قراره بمیرم🥲💔

همش فکر میکنم اونجا چجوریه

😭

حالا کی گفته مشروب بهشتی مال مرداست؟ زنا هم می خورن و درضمن مست کننده نیست

بعد هم در مورد شوهر بهشتی هم فکر کنم فقط یه بار چیزی نوشته تو قرآن که اسمشون غلمانه،و اگر زن و شوهر خوبی تو این دنیا باشن اون دنیا هم باهم زن وشوهرن،فکر کنم اون دنیا زنا دست خودشونه شوهر داشته باشن یا نه

اگه تونستیم بریم بهشت همه چی فراهمه ولی نه از روی هوس و کثافت کاری و مستی که با خدایی خدا در تناقضه

ازدواج ادمها هست فرزند دار شدن هست ، تفریحاتی که به خیال ادم هم نمیاد هست ، هر چی که اذیتت کنه نیست چون با بهشت تناقض داره

اگه اطلاعات بیشتر میخوای مبحث مرگ اقای عالی که تو برنامه سمت خدا گفته رو ببین

عجب 
2810