2777
2789
آخه هرچی شنیدم به نفع مرد هاست ما زنا هم تو این دنیا هم تو اون دنیا هیچ اهمیتی نداریم

این چیزا الکی نیست که از هر جایی بشه خوند و شنید ، نهایت زندگی ماست

کیفیت زندگی ما تو آخرت بر اساس اعمالمونه نه زن و مرد بودن ، بر اساس تقوا سنجیده میشیم هر کی دستش پرتر خوش به حالش که رتبه و امکانات بهشتیش بیشتره

تو آخرت زندگی جریان داره اما به شیوه خودش ، ادمهای زیادی تو این دنیا نتونستن ازدواج کنن یا خدا بهشون بچه نداده یا همسر بد داشتن همه ی اینا تو بهشت آخرتی جبران میشه اونم نه با حوری و غیره بلکه با انسان ... نه با دردهای دنیایی بلکه در آن واحد و بسیار راحت 

هر کی همسر خوب داره اگه طرفین بخوان اونجا هم زن و شوهر میمونن اگه نخوان هم میرن دنبال جفت خودشون و اصلا به یاد نمیارن همچین کسی تو زندگیشون بوده چون خاطره بد ناراحت کننده ست و برای بهشتیان هیچ غمی وجود نداره

نعمتهای بهشتیان بر اساس تقواست نه جنسیت ، مثلا تو این روزگار که ما داریم زندگی میکنیم و لجن زیاد شده دختر و پسری که خودشونو حفظ میکنن با وجود عاشقی مقام شهید دارن .. اگه این دنیا نتونن ازدواج کنن همسر بهشتیشون از میان صالحین و شهداست

لذت جنسی در بهشت فقط جسمی نیست بعد معنوی داره ، همونطور که خوردن یه جرعه از نهر کوثر روح رو هم بالاتر میبره

قصه ی اونور با این ور خیلی فرق داره

عجب 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا خوابه فقط تعبیر بد نکن

چند شب پیشم مشابهش دیدم یه خونه شکسته و قدیمی که اسم من روش نوشته بود

💔🥺

از مردن نمی‌ترسم یعنی علاقه ای به این دنیا ندارم و حاضرم برا رفتن ولی از اینکه اونجا چه سرنوشتی در انتظارمه میترسم😭

این چیزا الکی نیست که از هر جایی بشه خوند و شنید ، نهایت زندگی ماستکیفیت زندگی ما تو آخرت بر اساس اع ...

امیدوارم خدا جواب سختی هایی که این دنیا کشیدم با راحتی اون دنیا جبران کنه 🙃🥺

https://abzarek.ir/service-p/msg/1976204
کاش زودتر عمرم تو این دنیا تموم شه... خدا انقد منو امتحان مکنه

چاره جز صبوری نداریم ، هر کی یه جور درگیر امتحانه ، بعضیا با خوشی بعضیا با ناخوشی ، وسط همه اینا فقط خود خدا میتونه ارامش بده

عجب 
چاره جز صبوری نداریم ، هر کی یه جور درگیر امتحانه ، بعضیا با خوشی بعضیا با ناخوشی ، وسط همه اینا فقط ...

آره 

ولی خیلی جاها نمیدونم چرا و چجوری انقد از خدا دور میشم که دیگ میگم هیچی مهم نیس هر چه بادا باد 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1976204

برا خانم ها هم قلمان هست مشروب نیست شربت هست

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

ببینید اصولا این چیز ها برای آدم های خیلی معمولی هست افراد بسیار با ایمان اونجا اصلا این چیز هارو نمیبینن چون غرق در خدا هستن 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛