2777
2789

خودم ب حدی سرم درد میکنه حالم بده.حالمم گرفته ست.تکاایف بچه‌ها کلافه ام کرده دوتا کلاس دومی دارم.عادت کردن تا نباشم سراغ کیف و کتاب نمیرن همش مشغول بازی باهم دیگه هستن من نگران تر از اونام و بیشتر بفکر تکلیف و مشق اینام.بخدا کم آوردم ساعت۱۲ونیم میان خونه تا نهار میخورن میشه ۲.دیگ خودم این همه سوال و می‌نویسم تو دفتر دوتاشون خسته میشم تا غروب من درگیرم وقتی ب خودم میام ساعت ت۵و۶ میشه دیگ برسم خونه ومرتب کنم جارو کنم ظرف بشورم .شام بزارم.بخدا دوروزه ۱۰ساعت کلا نخوابیدم چشمام می‌سوزه .حالت تهوع گرفتم .وقتم کمه ب هیچ چیزی نمی‌رسم بچه‌ها اصلا همکاری نمیکنن . معلمشون هم تکلیف زیاد میده و من باید مدام توضیح بدم . شعر میده حفظ کنند نمی‌خونن. اصلا تا داد نزنم و عصبی نشم ب خودشون نمیان .همه مسئولیت ها گردن منه کشش ندارم به خدا.ن تفریحی ن جایی ن بیرونی.انگار توقفس افتادم ..متنفرم از مدرسه 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوم ابتدایی 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

عزیزم درکت میکنم. هر کسی جای شما باشه خسته میشه واقعا یه مادر تلاشگر هستی... 

در کل بهت حق میدم 

اگر میتونی سعی کن یه مدت بیخیال تکالیفشون بشی تا مستقل بشن و خودشون پیگیر بشن

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

هم در دیم 

من برای دخترم قانون گذاشنم اگر ننویسه مدرسه نمیفرستم

چون مدرسه دوست داره مینویسه 

ولی بالا سرش نباشم خوب نمینویسه

سوللا رو هم من باید براش آسون کنم تا حفظ کنه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
دو سه بار بی تکلیف برن مدرسه ادب میشن باباشونو مجبور کن کمک کنه

میرن معلمشون جریمه میده دوبرابر اما انگار ن انگار 

دیگه خودتون خواستین بچه دار بشین خبباید تحمل کنین تا بزرگ بشه

خیلی تاثیر گزاری بود.نمیدونستم😐

2810