2777
2789
عنوان

راه حل های درمان یبوست و پیشگیری

36 بازدید | 2 پست

سلام دوستان چون خودم یه مدت خیلی زیاد دچارش شدم قول دادم اگر خوب شدم یه تاپیک میزنم که اگر کسی سرچ کرد خواست بدونه این مطلب رو داشته باشه

اول اینکه جتما یه شربت لاکسی ژل تو یخچال داشته باشید شربت بی خطری هست اینجور که میگن ولی اگر بارداریت از ماما بپرسید تا ۳ یا ۴ قاشق هم مجازه بخورید و بعدش یه لیوان آب

دوم اگر خیلی خیلی شدید بود و چن روز اذیتتون کرد برید شیاف بیزاکودیل بگیرید گفتم اگر خیلی شدید بودا ویتی بزارید بعد چن ثانیه دل پیچه میگیرن و میرین دسشویی و تا ۱ ساعت نمیتونین بیاین بیرون درد هم داره مثل درد پریودی

حالا پیشگیری سعی کنین صبح ناشتا یه لیوان آب گرم بعد نیم ساعت صبحانه

روزی ۸ لیوان آب 

سبزی تازه همیشه کنار غذا باشه

تو چایی حتما گل محمدی بزارین خیلی خوبه

هر میوه ای که تو خونه پیدا شد حتما بخورید

امیدوارم هیچوقت دچارش نشید ❤️🚩🫡

دستت درد نکنه 

آلو و انجیر تازه یا انجیر خشک که خیسوندی هم خوبه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دستت درد نکنه آلو و انجیر تازه یا انجیر خشک که خیسوندی هم خوبه

آره آفرین من دو مورد اول رو گفتم اگر کسی اورژانسیه اتجام بده این شیاف بیزاکودیل خود زایمان طبیعی رو تجربه میکنی انقد که دل پیچه میگیره آدم ولی کلا تخلیه میشه و ادم راحت میشه از فرداش میتونه رعایت کنه من خودم با آلو راحتم اگر روزانه چن تا دونه بخورم اکیه❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.