2777
2789
عنوان

افتادن بچه از فاصله یک متری به روی شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست
ولی هر مادری باید مواظب بچش خیلی باشه ،بعدم من به اسی گفتم نه به شما ک😐

ولی من با شما بودم 😊

عمدی نبوده ته دلشو خال نکن گلم😊❤

خانوم پرستار آینده👩🏻‍⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر     بسیارست :)🫂🪄 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ولی من با شما بودم 😊عمدی نبوده ته دلشو خال نکن گلم😊❤

ولی من به شما نگفتم اسی خودش زبون داره میتونه ریپلای کنه ،بعدم‌من ته دلشوخالی نکردم باید از بچش بیشتر از خودش مراقبت کنه 

داخل تاپیک های مهدوی تگم کنید ممنون🌹

راست میگی من مواظب نبودم خدا منو ببخشه و بچمو نجات بده

من نگفتم که خودتو سرزنش کنی که گل گفتم که از حالا به بعد بیشتر مواظبش باشی خدا بهمون بچه میده تا ما امانت دار خوبی باشیم وبیشتر از خودمون مواظبشون باشیم عزیزم ایشالا که چیزیش نشده 🥲😘

یادمه دخترم کوچیک بود از دستم افتاد با سر افتاد رو گوشی تلفن گریه کرد پیشونیشم کبود شد نه دکتر بردم نه چیزیش شد،ناراحت نباش انشالله که چیزی نیست ولی یه دکتر ببر تا خیال خودت راحت بشه

سلام گلم خدارو شکر اره خوبهخدا منو ببخشه ،از دیروز عذاب وجدان ولم نمی کنه

خوب خداروشکر بخدا از دیشب دلم پیششه که خدایی نکرده طوری نشه ،خداروشکر گلم نه دیگه کاری که دیگه شده از حالا به بعد بیشتر مواظبش باش همین که عذاب وجدان داری خدا میبخشه تا بچه ها بزرگ شن آدم پیر میشه بخدا خیلی سخته