2777
2789
عنوان

یعنی توی سی سالگی میتونم امیدوار باشم🤔🤔🤔🤔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 52 پست
اون موقه مگ ادم حس براش میمونه به نظرم هرچیزی سن خودشو میخاد از اون به بعد لذتی نداره

خب شما که ۳۰ سال رو تجربه نکردی بدونی حسی میمونه یا نه

منی که تجربه کردم و گذروندم میگم بله و قطعا حتی عشق خیییلی بهتر از ۲۲ ۲۳

چون عشق بالای ۳۰ خیلی سنجیده و حساب شده اس هورمونی نیس

خیلی قشنگه 

خودت بعدا متوجه میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون موقه مگ ادم حس براش میمونه به نظرم هرچیزی سن خودشو میخاد از اون به بعد لذتی نداره

اتفاقا احساسات عمیق و پایدار مخصوصا واسه اقایون همون سن هست 

قبلش بیشتر هوس و احساسات ناپایداره 

عشق واقعی ما کسیه که صبح تاشب برای بهترشدن زندگیمون کارمیکنه تلاش میکنه به ما تعهد قلبیه واقعی داره، همه کس ماست پشت پناه ماست، مارو با همین چهره ژولی پولی هم دوسداره وقراره تاابد باما بمونه. 

حسی که منتظری بیرون از خونه ...تو کافه تو خیابون شکل بگیره و ممکنه به ازدواج نرسه عشق بزرگی نمیتونه باشه. 

پس از این دیدگاه بنظر من دلیلش همینه به عشق بزرگی نمیرسی. 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
چجوری خودمو ارتقا بدم منظورت چیه

اخلاق تحصیلات شغل و درآمد

به ظاهرت برس

تروماهاتو درمان کن

اخلاق بد اگه داری درست کن

خورد و خوراک ات رو خوب کن

ورزش کن

مطالعه کن

خیلی به خودت برس

اعتماد بنفس و عزت نفستو بالا ببر

خب شما که ۳۰ سال رو تجربه نکردی بدونی حسی میمونه یا نهمنی که تجربه کردم و گذروندم میگم بله و قطعا حت ...

موافقم 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
پر از غم غرق غرقم بیشتر از چیزی ک فکرشو بکنی

چرا یه فکری به حال خودت نمیکنی؟

شرایط منم خیلی بد بود ولی خودم به خودم کمک کردم 

فرق ما با درخت اینه ک پای رفتن داریم

تغییر کن هنوز خیلی جوونی که بخوای اینطور ناامیدانه حرف بزنی

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
بحث ازدواج نیس من الان دگ حسی ندارم نه به ازدواج نه به این دنیا فقط یه مرگ میخام همین

عزیزم الان حالت خوب نیست اینو میگی امیدوارم یه عشق قشنگ و رویایی برات اتفاق بیوفته تا از این حال و هوا دربیای 

امیدوار باش مطمئنم تجربه میکنی 

البته عشق و عاشقی دردسرای خودشم داره هم اشک هست هم لبخند

چرا یه فکری به حال خودت نمیکنی؟شرایط منم خیلی بد بود ولی خودم به خودم کمک کردم فرق ما با درخت اینه ک ...

چیکار کنم  من زیاد از خونه بیرون نمیرم همش خونه بعد بوقی امروز میخاستم برم خونه داداشم ک هزارتا بهونه اورد ک نرم خونشون اینجا یه داداش دگ نزدیکمون یه زن خل داره دم به دیقه بهم میپره همه جور تحت فشارم همه جوره