2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر من باردارم توی بارداریم از ماه سوم ب بعد چندباری مثلا ۵ بار تن ماهی خوردم اما نه یه قوطی کامل کمتر از نصف قوطی کسایی که تن ماهی خوردن توی بارداری بیان راهنماییم کنند لطفا من نمیدونستم انقدر ضرر داره

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوردن درست و به اندازه کافی هیج چیزی تو بارداری ضرر نداره نباید زیاده روی و افراط کرد عزیزم

من توی بارداریم تو مصرف هرچیزی واقعا زیاده روی نکردم خیلی وقتا خیلی چیزارو رعایت کردم اما اینو نمیدوستم و خیلی ناراحت و نگرانم

من توی بارداریم تو مصرف هرچیزی واقعا زیاده روی نکردم خیلی وقتا خیلی چیزارو رعایت کردم اما اینو نمیدو ...

اصلا فکرشو نکن .همین ناراحتی و استرس تاثیر بد بیشتری داره واسه بچه 

مصرف زیاد جیوه خوب نیست .حالا چند بار خوردن نصف تن ماهی اتفاقی نمیفته .

فکر و خیال الکی نکن 

اصلا فکرشو نکن .همین ناراحتی و استرس تاثیر بد بیشتری داره واسه بچه مصرف زیاد جیوه خوب نیست .حالا چند ...

مرسی عزیزم دعا کنید ک چیزی نشه بچم سالم و سلامت ب دنیا بیاد

من که دکترم گفت هیچ ایرادی نداره همه ماهی ها که جیوه ندارن

اخه عزیزم میگن ماهی تن که باهاش تن ماهی درست میکنن جیوش زیاده شما هم توی بارداریت تن ماهی خوردی؟

آره

انشاالله ک چیز مهمی نیست منم خوردم ولی زیاد نه شاید جمعا دوتا قوطی خورده باشم توی این چند وقت ولی خب دکترا میگن بهتره فقط ماهی قزل آلا و سالمون توی بارداری استفاده بشه اونم نوع پرورشیش

انشاالله ک چیز مهمی نیست منم خوردم ولی زیاد نه شاید جمعا دوتا قوطی خورده باشم توی این چند وقت ولی خب ...

دکتر من حتی گفت جیگرم دلت خواست بخور هرچی به اندازه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40