2777
2789

سلام دوستان خوبین کسی بوده ازمایش امنیو سنتز بده باز بچش مشکل ژنتیکی داشته باشه ازمایش آمنیو پسرم سالم بود ولی الان که ۶ ماهو نیمشه دور سرش ۳۸ و نیمه تو سی تی گفتن تو سرش کلسیم رسوب کرده گردنش لق میزنه توجه نداره هنوز از لحاط هوشی اندازه به بچه دوماهس اوایل بهتر بود ولی بعد واکسن ۴ پسرفت تکاملی داشت دکتر معز و اعصاب واکسن ۶ ماهگیشو واکسن مخصوص نوشت میگه سندروم ایکاردی داره شب و روز ندارم این برام سخته که من امنیو سنتز انجام دادم و گفتن جوابش سالمه الان دکترا امنیو رو قبول ندارن

وای خدا نکنه با دارو و درمان خوب میشه ؟ پس دکترا چیو قبول دارن ؟ تو غربالگری های حاملگی ریسک یک به چ ...

نه مشکوک به سندرم ایکاردیه تو ازمایش ان تی ریسک تریزومی ۱۸ ۱به ۴۰ بود امنیو شدم تمام کروموزوما چک شده بود گفتن سالمه آزمایشش ۶ میلیون بود ولی الان قبول ندارن اونو میگن ازمایش زنتیک اصلی ۲۰ میلیونه ای کاش همون اول میگرفتن دقیقتر چک میکردن حالم بده چهره بچم سالمه خیلیم خوشگله اما دور سرش کمه بقیه چیزارم تو تاپیک نوشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805