2777
2789
عنوان

چراهمه هنگ میکنن بااینکه دارم جدامیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 79 پست
منم همچین ادمی دیدم ادم میشناسم تا دم جدایی رابطه داشتن!!

اونا دیگه دقیقه نود کاردارن😶

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

اونوقت زن عموی من چه پ جوری طلاق گرفت کتک کاری قمه کشی پاسگاه دزدی فحش ناله نفرین اوووه چه بساطی داشتیم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

آفرین بهترین کارو میکنی توافقی جدا بشی بهتر اینه بخاطر مهریه و اینجور چیزا روانتو داغون کنی 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
رابطه هم دارین؟جنسی؟

اون خیلی میگه من راغب نیستم! الانم گفتم دیگه بسه نمیخام متوجه نیستی رفتم دادگاه!! شوهرم عجیبه والا 

تازه من از سر بیفکری خیانتم کردم ولی فهمیده پشیمونم توبه کردم 

آفرین بهترین کارو میکنی توافقی جدا بشی بهتر اینه بخاطر مهریه و اینجور چیزا روانتو داغون کنی

مادرم میخاست دعوا راه بندازه و فشار بیاره ب شوهرم و ...من نذاشتم چون من مقصرم

خیانت کردم اعتماد نداره بهم ولی توبه کردم ودیده و اینکه ه نمیخام اون میخاد

خیانت کردی خب اینو از اول بگووو 

ادم ذاتش درست نمیشه 

اون بدبختم هم فهمیده که ذات درست بشو نیست ولت کرده 

واقعا یه ادم چقدر میتونه مزخرف باشه که خیانت کنه بعد تو روی طرفم نگاه کنه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اون خیلی میگه من راغب نیستم! الانم گفتم دیگه بسه نمیخام متوجه نیستی رفتم دادگاه!! شوهرم عجیبه والا ت ...

بد ضربه ای بهش زدی گناه داشت بیچاره هم دوست داره هم دلش صاف نمیشه باهات .خدا دلم براش میسوزه بردیش توکما

2810