2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابه😭

119 بازدید | 15 پست

این ماهم پریود شدم چقدر دلم خوش بود این ماه ک عکس رنگی گرفتم باردار میشم😭

تورو خدا برام دعا کنین من دیگه روی نگاه کردن تو صورت شوهرمو ندارم

گناه اون بیچاره چیه😭😭😭

از وقتی یک سالش بود پدرش و از دست داده طعم پدر داشتن و هیچوقت نچشیده من بی عرضه هم دارم یه کاری میکنم  پدر هم نتونه بشه😭😭

تا عید اگه خدا نگاه به دلم کرد که شکر

ولی دیگه نمیزارم شوهرم بیشتر اذیت بشه نمیتونم جدا بشم نمیتونم برگردم خونه بابام  خودمو میکشم تا هم خودم راحت بشم هم بقیه😭

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

یه روز میای تاپیک بچه دارشدنتو میزنی باور کن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه جرا اینطوری نکو مشکلت چیه ک باردار نمیشی؟

دکتر اینا رفتی؟

همسرت مشکل اسپرم نداده ازمایش دادع تاحالا ؟مطمعنی سالمه از اون نیست؟

جند وقته اقدامی؟

چرا ای وی اف اینا نرفتیذ بکنیذ شایذ نتیحه داد خب

اخه جرا اینطوری نکو مشکلت چیه ک باردار نمیشی؟دکتر اینا رفتی؟همسرت مشکل اسپرم نداده ازمایش دادع تاحال ...

سه ساله هر روز دارم قرص میخورم دیگه مرگ و جلو چشام دیدم هر آزمایشی بگی هر دوتامون انجام دادیم من تنبلی تخمدان و پرولاکتین دارم

ای وی اف هم رفتم ابن سینا میگه زوده برای سنتون یکسال دارو مصرف کن نشد بعدش

عه دختر منم همین مشکلو دارم همسرمم خیلی بچه دوس داره .اما نه خودمو میکشم نه جدا میشم .تلاش میکنم شد ...

همسرم خوب آرزو داره بچه خودشو داشته باشه وقتی خودش میتونه و من مشکل دارم چرا خودخواهی کنم😭

این کارا چیه دتر؟امیدت به خدا باشه مشکلی نیست که راه حلی براش نداشته باشید نهایتش اینه که میرید یه ن ...

تورو خدا برام دعا کنین😭

یکم آرررروم عزیزم. تو تنها تو دنیا این مشکلو نداریا یکی درمیون از ادما درگیرن. یکیش خودم. اتفاقا من ابن سینا آی وی اف کردم. الانم منتظر دومی هستپ باز خبری نیست غصه هم زیاد میخورم ولی صبور باش مشگلت انقد حاد نیست با ای وی اف باردار میشی راحت. درضمن با توجه به مشکلت این استرس سمه . برنامه مریزی کن برو ورزش بگرد درضمن تازه عکس گرفتی ۳ماه باید صبر کنی. بچه دارم پیشی دهنتم مث ما سرویس میشه انقد اذیتت کنه یادت میده چقدر الان بخاطر نبودش اذیت شدی😄

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
یکم آرررروم عزیزم. تو تنها تو دنیا این مشکلو نداریا یکی درمیون از ادما درگیرن. یکیش خودم. اتفاقا من ...

خدا از دهنت بشنوه عزیز

سه ساله هر روز دارم قرص میخورم دیگه مرگ و جلو چشام دیدم هر آزمایشی بگی هر دوتامون انجام دادیم من تنب ...

مگ نمیگی سه سال دارو مصرف کردی بگو سه ساال مصرف کردم خب ای وی اف کنید خودم میخام 

جندسالت‌ونه شما و همسرت

تهران تحت نظر کدوم دکتری اسمش جیه؟

منم تنبلی دارم همسرمم مشکل اسپرم داره داریم دارو مصرف میکنیم دوسه ماهه البته اقدامیم نشده هنوز

استرس دارم منم 

مگ نمیگی سه سال دارو مصرف کردی بگو سه ساال مصرف کردم خب ای وی اف کنید خودم میخام جندسالت‌ونه شما و ه ...

من ۲۳ ام همسرم ۲۸ تو ابن سینا پیش دکتر ذنوبی میرم 

ایشالا که به زودی باردار بشی گلم استرس نداشته باش من تنبلیم حاده از ده سالگی تنبلی دارم کهنه شده سر همونه دیر به دارو جواب میده

همسرم خوب آرزو داره بچه خودشو داشته باشه وقتی خودش میتونه و من مشکل دارم چرا خودخواهی کنم😭

عزیزم زن شوهر باید تو سختیو مشکلات کنار هم باشند اگه قضیه برعکس بود تو آخر عمر کنار همسرت میموندی.منم دلم میسوزه نصف شبا از خواب پا میشم خوابم نمیره مشکل من از مال شما خیلی حادتره. اما هیچ وقت به این چیزی که شما فکر میکنی فکر نمیکنم

عزیزم زن شوهر باید تو سختیو مشکلات کنار هم باشند اگه قضیه برعکس بود تو آخر عمر کنار همسرت میموندی.من ...

الهی به حق امام حسین به زودی دامنت سبز بشه عزیز دلم

مرسی فداتشم💕💕