2777
2789
عنوان

‌دخترم اصلا برای دستشویی رفتن همکاری نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 35 پست
بچه های من هر دوتاشون یک سالو نیم یاد گرفتن برن دستشویی

میتونستن حرف بزنن ؟

جنسیت بچه هاتون چیه ؟  از این جهت میگم شاید مثلا دختر بودن زود یادگرفتن 

ببخشید چجوری شروع کردید به آموزش ؟

خیلی طول کشید یاد بگیرن ؟

میتونستن حرف بزنن ؟جنسیت بچه هاتون چیه ؟ از این جهت میگم شاید مثلا دختر بودن زود یادگرفتن ببخشید چج ...

بابا .مامان بده. ن .و.......چیزای آسون رو میتونستن بگن.صبر میخواد فقط من یه چهارپایه گذاشته بودم گـوشه دستشویی وقتی میبردمشون خودم مینشستم روش خسته نشم.  اولش هر یک ساعت یکبار بعدش کم کم هر سه ساعت یا هر چهارساعت یکبار میبردمشون دستشویی تا کارشون رو بکنن تو خونه پوشکشون رو باز میکردم  گاهی حتی تو خونه کارشون رو میکردن اوایل اما هیچ وقت دعواشون نکردم. 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول زمان بده بهش.دوما ده دقه ی بار بگو مامان جیش نداری شکلات عروسک بزار دسشویی ترغیب بشه بره تزیین کنه ای بابا مامادرا چقد سختی داریم خخخخ از ده دقه شروع کن تا برسه ب نیم ساعت و بالاتر هی یادش بنداز  هنوز بلد نیس از دستش ول میشه خوب میشه ب مرر

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

پس براش زوده هنوز بچه هاباهم فرق دغرن رچ

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من دخترمو هم از شیرخوار و هم از پوشک دیر گرفتمش

بالاخره که یاد میگیرن حالا چه عجله ایه

بزار بچه هروقت آماده شد

اینجوری ممکنه خیلی دچار آسیب بشه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
منم یه سالو نیمشه همه میگن یادش بده ولی میترسم یاد نگیره کلآ زده بش خیلی سخته از پوشک گرفتن 😭😭

نههههه خیلی زوده پشیمون میشی.هرکی گفت بگو زوده.

من چهارتا بچه دارم.سه تاشون رو دوسال و هشت ماهگی از پوشک گرفتم .چه عجله اییه اخه