2777
2789
عنوان

‌دخترم اصلا برای دستشویی رفتن همکاری نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 35 پست
بچه یه سال و نیمه رو یاد بدید؟؟؟😐😐😐😐کی میگه اونوقت؟!!!!

هرکسی میبینه میگه یکی دوتا نیستن ک اخه همشون بچشون تو این سن یاد گرفته ولی من تا دو سالش نشه کاریش ندارم 

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن اول ازخودت شروع کن میری بگو میرم فلان کنم تندتند برو حتی نداری کم کم نشستن و نشون بده بعد چندبار ب ...

مرسی ک توضیح دادی عزیزم خیلی روش خوبیه 

ولی هرکی گفته بگیر ببخشید بیخودکرده به چه قیمت فردا شب ادراری بگیره ان طرف میاد جمعش کنه

اره خودمم همینو میگم میترسم حرف هیچ کسووش نمیدم تا وقت شد بتونه کلماتو بگه بهش یاد میدم 

اره خودمم همینو میگم میترسم حرف هیچ کسووش نمیدم تا وقت شد بتونه کلماتو بگه بهش یاد میدم

به همون طرفت بگو وقتی نمیتونه حرف بزنه اموزش هم ندادم پوشک و باز کنم هنر من و میرسونه یا بچمو بگو هرکی ی مدله 

بزار سه سالش بشه کامل متوجه همه چیز بشه بعد اینکارو کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

دختر من نزدیک چهار سالشه دوسالگی راه افتاد هنوز از پوشک نگرفتمش امتحان کردم یه روز کامل دستشویی نکرد ...

اشتباه میکنی. ش ورت اموزش بخر براش. اگه کردم اون تو بکنه. بردیش دسشویی اب بزن ب اونجاش سردش شه جیش کنه. شده ببرش تو‌حموم

parasoo1989@

دختر منم از پی پی میترسید فکر میکرد ماری چیزیه  جیغ میزد گریه میکرد، من این روش امتحان کردم جواب داد بهش گفتم اگر پی پی کردی بهت جایزه خوراکی میدم بعد بهش توالت نشون دادم گفتم اینجا خونه پی پی هاست ، پی پی ها می‌خوان برن خونشون باهاش همینطور  حرف میزدم،  پی پی که کرد خواست گریه کنه بهش گفتم نترس پی پی ها دارن میرن خونشون باهاشون خداحافظی کن بهشون بگو بای بای پی پی ها ، اونم بای بای میکرد کم کم ترسش ریخت و یاد گرفت 

2810