mmmps مدیر عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 841 عنوان شما هم از دیدن گریه بقیه گریتون میگیره | مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست من تا یه نفر جلوم گریه میکنه میمیرم نقطه ضعفمه 1403/08/21 | 13:29 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaxgbhiosafbhydackls عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 7405 من همسرم بیشتر از من با گریه دیگران بغض میکنه و .. بعضی وقتا با شوهرم دردودل میکنم گریه میکنم اونم زورکی خودشو نگه میداره غرورش اجازه نمیده ولی چندقطره از چشاش میریزه
yaxgbhiosafbhydackls عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 7405 من الآنم گریه میکنم زندگیم گریس ...تو فیلم هم ببینم کسی گریه میکنه پا به پاش گریه میکنم وای چقدر منی
نورااخانم عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 1222 بشدت دیگه طرف ول میکنه گریه کردنش وامیسه منو آروم میکنه
گلنازززم2 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 12341 وای چقدر منی آره دیگه مهربونیم و دل رحم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
yaxgbhiosafbhydackls عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 7405 آره دیگه مهربونیم و دل رحم اره واقعا ....شوهرم همیشه میگ چقدر مهربون و دلسوزی ...چقدر قلب نرم و سفیدی داری
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 9312 اره ازاون طرف مقابل بیشتر گریه میکنم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...