2777
2789
الان درسته ولی سعی کنین 919 بگیرین پیش شماره های دیگه خیلی سخت میشه عضو بشن

سلام رفتن قیمت 919 رو پیدا کردن 

همش 400 تومن به بالا بود 

من انقد پول ندارم 

الان باید چیکار کنم 

جور دیگه نمیشه 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@niniyar_5 رفتم قیمت 919 رو پیدا کردمهمش 400 تومن به بالا بود خیلی گرونه من انقد پول ندارم جور دیگه ...

الان ثبت نام رو نگاه کردم اکثرا تونستن بیان داخل همون ارزون بخرید امیدوارم بتونین وارد بشین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
باشه😭😭

اگر گوشی دیگه ای دارین ثبت نام رو با یک گوشی دیگه یا لپتاپ انجام بدین هر کاری که با اون شماره ها کردین با این شماره نکنین یعنی اگر گوشی هم ندارین با مرورگر دیگه ثبت نام کنین چون الان دیدم همه دارن عضو میشن و مشکلی نبوده

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
@niniyar_5 سلام نی نی یار جان من رفتم شماره گرفتم هنوز خودم هیچ امتحانی نکردم اگر میشه شمارمو براتون ...

سلام اصلا نمیشه باید تو ثانیه کد رو بزنین وگرنه این شماره هم هدر میره