بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نینی یار ۵ میشه تاپیک اخر منو نگاه کنین از این کاربر خیلیا شکایت کردن مرده زن نماست تگ هم نمیشه
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
نینی یار ۵ میشه تاپیک اخر منو نگاه کنین از این کاربر خیلیا شکایت کردن مرده زن نماست تگ هم نمیشه
اصلا چرا درخواست قبول میکنین؟ من هزاربار گفتم نه درخواست به کسی بدین نه قبول کنین چه خانم چه اقا فقط زمانی درخواست قبول کنین که کامل طرف رو بشناسید الان کسی حرفی داره تو تاپیک میزنه وقتی کسی درخواست میده مشخصه که حرف خوبی نمیخواد بزنه که درخواست داده وقتی قبول میکنین راه مزاحمت رو باز می کنین و من کلا با اسکرین شات هیچ کس رو نمی بندم
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
اصلا چرا درخواست قبول میکنین؟ من هزاربار گفتم نه درخواست به کسی بدین نه قبول کنین چه خانم چه اقا فقط ...
چشم نمیدونستم من تازه عضو شدم🫂❤
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤