2777
2789
عنوان

پارتنرتون براتون آیفون میخره سورپرایزتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 60 پست
به نظرم اتفاقا بهترین قدردانی برای اینکه پنج سال صبر کرده و به خاطر تشکر از اعتمادی که بهش داشته میت ...

قدردانی ایفون نیست قدردانی اینه رابطتون رو رسمی کنی اگه پول آیفون داری چرا ازدواج نکنی 

حالا یکی دیگه پولشو داده تو چرا فشار میخوری طرف با رضایت کامل رفته خریده از کجا میدونی دختره توقع دا ...

من نمیخوام این توقع نابجا در سایر دوستان ایجاد بشه که این یه مسئله عادیه این مسئله اصلا عادی نیست بعد مگه این آقا پسر ماهی ۱ میلیارد درامد داره که صد و خورده ای میلیون کادو بده اگه قراره سالی دوتا از این کادو ها بدی معلومه نه خونه میتونی بگیری نه ماشینتو عوض کنی نه ازدواج کنی این رویه رویه ی غلطیه چرا فکر میکنید چون تهش یه ایفون به دختره رسیده خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدردانی ایفون نیست قدردانی اینه رابطتون رو رسمی کنی اگه پول آیفون داری چرا ازدواج نکنی

اولا طرف مثل شما تو نی نی سایت نمیچرخه و داره پول در میاره وضعش خوبه تواناییشو داشته برای شما شاید خیلی عجیبه

دوما گفت ماه دیگه نامزدیشونه یعنی گرفته

شما برو دعا کن با این اخلاقت یکی باهات بمونه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
من نمیخوام این توقع نابجا در سایر دوستان ایجاد بشه که این یه مسئله عادیه این مسئله اصلا عادی نیست بع ...

توقع نیست هرکی داشته باشه میکنه نداشته باشه نمیکنه

اینکه وقتی کسی این کار رو کرد بیای بگی طرف لیاقت نداره و نباید میکرد این زشته

حالا بعد ۵ سال رابطت براش یه گوشی خریده شاخ غول نشکسته

شما تواناییشو نداری دلیل نداره اونی که داره نکنه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
فک کنم نوشتم ک رفتیم خواستگاری و ماه دیگه بله برونشونه

این کلا شوته داره فشار میخوره معلومه ازین مردای خسیسه که فردا پس فردا هزارتا منت سر زنش میزاره برای هر کادو

اولا طرف مثل شما تو نی نی سایت نمیچرخه و داره پول در میاره وضعش خوبه تواناییشو داشته برای شما شاید خ ...

هیچ ربطی به وضع خوب نداره من با ۳ تا مدرسه و یه آموزشگاه و حقوق ثابت بازم این خرجارو توصیه نمیکنم و مشکل اصلا این نیست که ایشون چرا خرج کرده پول خودشه میتونه آتیش بزنه به کسی مربوط نیست مشکل اینه که شما دارید اینو نهادینه می‌کنید که کسی خوبه که بره آیفون ۱۶ بگیره و خرجای عجیب قریب کنه و بعد اون خانمی که با یه پسر زیر سی سال معمولی تو رابطه ست این تاپیک هارو میبینه میره رابطه شو بهم میزنه و چون پسرایی که از این کارا کنن خیلی کم هستن نه اون خانم میتونه وارد رابطه بشه و ناراضی میمونه نه اون آقا می‌تونه رابطه سالم داشته باشه

هیچ ربطی به وضع خوب نداره من با ۳ تا مدرسه و یه آموزشگاه و حقوق ثابت بازم این خرجارو توصیه نمیکنم و ...

شما اختیار جیب بقیه رو ندارید 

خودت خرج نکن برای بقیه هم نسخه نپیچ

بشین خونه زنت خرجتو بده

هیچ ربطی به وضع خوب نداره من با ۳ تا مدرسه و یه آموزشگاه و حقوق ثابت بازم این خرجارو توصیه نمیکنم و ...

آقای محترم چه ربطی داره؟ ما مگه گفتیم همه بخرن؟ یه تاپیکه دیگه. ایشونم قراره تا چند وقت دیگه همسر رسمیش بشه. دلش خواسته ب پاس قدردانی از این پنج سالی که باهاش مونده این کادو رو بهش بده. من که خواهر شوهرم خوشحالم. نمیدونم شما چرا فشار میخوری انقد؟

این کلا شوته داره فشار میخوره معلومه ازین مردای خسیسه که فردا پس فردا هزارتا منت سر زنش میزاره برای ...

منم داشتم. اتفاقا وضعشم خیلی خوب بود ولی خساست ی چیزیه که تو ذات آدماس انگار. 

شما اختیار جیب بقیه رو ندارید خودت خرج نکن برای بقیه هم نسخه نپیچبشین خونه زنت خرجتو بده

همین مونده شما که اوج نگاهتون یه آیفونه به من بگید کی خرجم رو بده اقاجون هرجور دوست دارید زندگی کنید کسی که باید بعد از خوندن این پیاما متوجه میشه که چی درسته

آقای محترم چه ربطی داره؟ ما مگه گفتیم همه بخرن؟ یه تاپیکه دیگه. ایشونم قراره تا چند وقت دیگه همسر رس ...

وای خیلی داره فشار میخوره بدبخت ۱۰۰ میلیون یه جا ندیده 

همین مونده شما که اوج نگاهتون یه آیفونه به من بگید کی خرجم رو بده اقاجون هرجور دوست دارید زندگی کنید ...

ما اتفاقا میگیم کار خاصی نکرده تو داری فشار میخوری چرا بعد ۵ سال رفته ایییین همه هزینه کرده 

سالی ۲۰ میلیون میزاشت کنار الان پول ایفون شده

پ ن پ همینم مونده مردی که تو نی نی سایته به من بگه چجوری زندگی کنم

با ایفون 16 نمیشه زنگ زد؟اگه نمیشه پس چرا میخرین؟ببخشید ناراحت نشی از سوالم فقط خیلی کنجکاوم که گوشی ...

عزیزم ریجستر میشه نه تنها ایفون ۱۶ بلکه همه ایفون ها 

خودمم  ایفون باز نیستم شوهرم بدون اینکه بهم بگه رفته بود خریده بود و گرنه منم نمیخرم .

2810