2777
2789
عنوان

پارتنرتون براتون آیفون میخره سورپرایزتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 60 پست
فقط رفتیم خواستگاری. قراره ماهه دیگه بله برون بگیریم. قبلشم پنج سال دوست بودن

خب دیگه پس همه چی اوکی عزیزم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی وقته منتظرم 😂

خدا شاهده ۲۰ روز دیگه نگیره ب دعوا راه میندازم😂😂😂

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

خدا شاهده ۲۰ روز دیگه نگیره ب دعوا راه میندازم😂😂😂

دیگه میزاره با روز زن یکیش میکنه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
چرا اینقدر با خواهرا گارد دارین بنده خدا شاید منظور بدی نداشته اینکه آدم دلش بخواد براش اینکارا بکن ...

بخدا اصن برای اون ناراحت نیستم. زندگی داداشم خوب باشه از من چی کم میشه؟ خوشحالم میشم

بازم خوبه،،،من زایمان کرده بودم تو بیمارستان،،،شوهرمم پول داشت،،، رفته بود برای من یه انگشتر هدیه خریده بود که حتی یک گرم نبود ،،،اینقدر نازک بود شبیه تار مو،،،،، آبروم جلوی مادرم رفت ،،،تازه چه منتی هم سرم میزاشت انگار سرویس برلیان خریده،،،انگشتره رو یه روزم دستم نکردم 

من نمیدونم چرا پارتنر رل دوست پسر اونی که تو عقده همشون میگن نامزد...والا ما اینجا کسی که تو عقد باش ...

کسی که عقد کرده دیگه شوهره چون صیغه عقد دائم جاری شده  

فاصله بله برون تا عقد نامزدیه

حالا شما به عقد میگین نامزد بماند

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بخدا اصن برای اون ناراحت نیستم. زندگی داداشم خوب باشه از من چی کم میشه؟ خوشحالم میشم

میدونم بابا چه اشکالی داره اونا خوشبخت بشن یکی هم برای ما بخره

حتما اونا خوشبخت بشن ما باید بدبخت باشیم تا دل زن داداشا شاد باشه

دختره هم پنج سال عمرشو گذاشته پاش

گذاشته باشه تعهدی نسبت به هم ندارن اون پسره هم پنج سال باهاش بوده رابطه دو طرفه ست مگه فقط پسره لذت برده؟ حالا ایشون مختاره ولی من این رو برای هیچ پسری تجویز نمیکنم و از هیچ دختری نمیپذیرم که همچین توقعی داشته باشه

میدونم بابا چه اشکالی داره اونا خوشبخت بشن یکی هم برای ما بخرهحتما اونا خوشبخت بشن ما باید بدبخت باش ...

بخدا نمیدونم چرا ما رو دیو هفت سر میبینن. بخدا گناه داریم

من عقدم شوهرم برام ایفون۱۶ خرید

با ایفون 16 نمیشه زنگ زد؟اگه نمیشه پس چرا میخرین؟ببخشید ناراحت نشی از سوالم فقط خیلی کنجکاوم که گوشی ای که عملا ناقصه رو چرا میخرن اونم با این همه قیمت..

گذاشته باشه تعهدی نسبت به هم ندارن اون پسره هم پنج سال باهاش بوده رابطه دو طرفه ست مگه فقط پسره لذت ...

حالا یکی دیگه پولشو داده تو چرا فشار میخوری 

طرف با رضایت کامل رفته خریده از کجا میدونی دختره توقع داشته

شما ده سال تو رابطه بمون هیچی نخر خوشحال هم باش زرنگی

گذاشته باشه تعهدی نسبت به هم ندارن اون پسره هم پنج سال باهاش بوده رابطه دو طرفه ست مگه فقط پسره لذت ...

به نظرم اتفاقا بهترین قدردانی برای اینکه پنج سال صبر کرده و به خاطر تشکر از اعتمادی که بهش داشته میتونه باشه.

بخدا نمیدونم چرا ما رو دیو هفت سر میبینن. بخدا گناه داریم

الان با این هزینه ها یه جوون کارمند حقوق ۶ ماهش رو بده گوشی بگیره برای کسی که هیچ تعهدی بهش نداره و اونم با یه بلاک بره؟ خب مگه چقدر منابع مالی داره که از این کارا بکنه این پولا برای خانواده و همسر ایندشه نه هر دختری از سر راه رسید

چرا اینقدر با خواهرا گارد دارین بنده خدا شاید منظور بدی نداشته اینکه آدم دلش بخواد براش اینکارا بکن ...

باشه

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
2810