2777
2789
عنوان

نخوابیدن نوزاد

90 بازدید | 20 پست

بچه من ۴۷ روزشه روزا از ۵-۶ صبح که بیدار میشه همش در حال شیر خوردن بذارم زمین گریه میکنه وقتی هم خوابش ببره بذارم زمین پنج دقیقه بعد بیداره اینقدر گریه میکنه که فقط با بغل گرفتن و شیر دادن آروم میشه دیگه خسته شدم 

کسی تجربه داره بنظرتون دلیلش چیه

خدایا شکرت😍

وابسته و بغلی شده.

مطمئن شو که دلدرد و رفلاکس نداشته باشه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینطوری عادتش دادی دیگ خودت باعثیکم کم بغل کردن و شیر دادن رو کم کن بزار نه اون اذیت شه نه تو

اوایل اینطوری نبود یه ربع شیر  میخورد دو سه ساعت می‌خوابید هی خوابش کمتر شد تا الان که فقط تو بغل می‌خوابه 

البته روزا شبا بهتره

خدایا شکرت😍
2805

کولیک یا رفلکس نداره؟

اگه با دهانش حباب درست می‌کنه رفلکس داره.

دختر من اینطوری بود .برای همین نمی خوابید

خیلی شدید گریه می کرد پاهاش رو باز و بسته میکرد به سمت شکمش .

راس یک ساعت مشخص گریه های وحشتناک میکرد

اگه این علایم رو نداره بچه مشکلی ندارد فقط خوابش تنظیم نیست تا چهار ماهگی بهتر میشه.

خخ دوتا پسرم قشنگ کاری کردن آرزوی مرگ میکردم ..مجبوری تحمل کنی من شربت هم روش تاثیر نداشت یه کلید برق روشن خاموش میکردم بیداربود ..پسر بزرگه م شبها بیدار میشد فقط درحالت راه رفتن شیر میخورد میزاشتم زمین بیدار میشد وهمینجور ادامه داشت ..البته بخاطر این رفتم دکتر ..دکتر گفت از امشب بیدارشد یا توی طول روز همینجور دراز کش بمون بزار هرچقد دلش میخواد گریه کنه آخرسر سینه ت ومیگیره ..واقعا روز اول اینکاروکردم لجش گرفته بود اینقد گریه کرد بعد دیداهمیت نمیدم گشنه ش بود شروع کرد شیر خوردن به بعدش درست شد🤣🤣🤣حالا بماند که بیخوابیام سرجاش بود ..گهواره تیکه تیکه شد اینقد محکم تکون میدادم اعصابم خورد بود دندونام اینقد فشار میدادم فک کنم دندونامم الان داغونن

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
کولیک یا رفلکس نداره؟اگه با دهانش حباب درست می‌کنه رفلکس داره.دختر من اینطوری بود .برای همین نمی خوا ...

کولیک نه ولی احساس میکنم رفلکس پنهان داره انگار گلوش خشکه و خس خس می‌کنه گاهی 

خدایا شکرت😍
خخ دوتا پسرم قشنگ کاری کردن آرزوی مرگ میکردم ..مجبوری تحمل کنی من شربت هم روش تاثیر نداشت یه کلید بر ...

تو گهواره میدارم تکون میدم اصلا آروم نمیشه اینقدر گریه می‌کنه که نفسش میگیره میترسم مجبورم بغلش کنم

تا کی باید تحمل کنم بزرگتر بشه بهتر میشه ؟

خدایا شکرت😍
تو گهواره میدارم تکون میدم اصلا آروم نمیشه اینقدر گریه می‌کنه که نفسش میگیره میترسم مجبورم بغلش کنمت ...

از وقتی به غذا بیفته ..شیر کمتر میدی غذا بیشتر میدی ..خود غذا معده ش و سنگین میکنه سریعتر خوابش میبره ..بعدشم که شروع به چهار دست و پا رفتن میکنه خیلی بهتر میشه چون خسته میشه ..اونموقع خیلی حواست باشه به نظافت خونه ت هیچ چیزی  تو خونه روفرش نباشه ..گلدان گل طبیعی ..مخصوصا وقتی توی رو روک میزاریش ،که همه چیو میخوره پسرم یبار دکمه خورده بود😁😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بنظرت سیر میشه؟

منظورت الانه  دیگه ..خوب نوزاد وقتی سیر میشه شروع میکنه باسینه بازی کردن یا کلا سینه رو،ول میکنه ..اینجوری مشخصه سیر شده ..بعدم باید ببینی شیرت کافیه براش یانه ..من خیلی وقتها دیر شیر میدادم شیر از سینه م میریخت شیرم زیاد بود .

کولیک نه ولی احساس میکنم رفلکس پنهان داره انگار گلوش خشکه و خس خس می‌کنه گاهی

دختر منم رفلکس پنهان داشت چهل روزش بود بیمارستان کودکان تهران سونوگرافی کردند.

بهش شیر خشک AR دکتر تجویز کرد. و دارو داد کاملا خوب شد.

دختر منم رفلکس پنهان داشت چهل روزش بود بیمارستان کودکان تهران سونوگرافی کردند.بهش شیر خشک AR دکتر تج ...

چه شیرخشکی داد ؟ داروهاش چی بود  دختر منم مشکلش همینه خوابش کمه

چه شیرخشکی داد ؟ داروهاش چی بود دختر منم مشکلش همینه خوابش کمه

شیر خشک ببلاک AR مخصوص بچه های رفلکسی هست.

داروهاش خیلی زیاد بود تا یک سالگی خورد اسمشون یادم نیست.ولی حتما برای درمانش اقدام کنید چون اگه درمان نشه بچه با همین مشکل بزرگ میشه.

بچه برادر شوهرم که رفلکسی بود، اون زمان درمانش نکردند الان هشت سالشه و مشکل معده درد شدید و رفلکس داره.

2810