2777
2789

من که اصلا از فیلم طنز در سینما خوشم نمیاد

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

من بودم میرفتم . تو دانشگاه کلی همایش و مراسم بود من نمی‌رفتم الان دلم حال و هوای اون وقتام میخواد ولی دیگه رفتن نیستن بغضم گرفت

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
چرا.؟

حال نمی‌ده   

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
من بودم میرفتم . تو دانشگاه کلی همایش و مراسم بود من نمی‌رفتم الان دلم حال و هوای اون وقتام میخواد و ...

هعی،چه سخت درکتون میکنم. ناراحت نباشید گذشته...🖤

بچه ها نخندینااا🥲🖤

چرا.؟

کلا از سینما خوشم نمیاد چون تو تاریکی چشمام اذیت میشه نگاه کنم یه صفحه بزرگ و صداش هم خیلی بلنده 

سرگیجه و ضعف میگیرم

هعی،چه سخت درکتون میکنم. ناراحت نباشید گذشته...🖤

😢🫂♥️ممنونم عزیزم . تو از دوران خوبت استفاده کن . چه دبیرستانی اگه، چه دانشگاه و هرچی . انقدر بخند و شادی کن که دنیا جلوت کم بیاره

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
😢🫂♥️ممنونم عزیزم . تو از دوران خوبت استفاده کن . چه دبیرستانی اگه، چه دانشگاه و هرچی . انقدر بخند ...

قطعا، مرسی از این همه انگیزتون.

پس میرم🥺❤️‍🩹

بچه ها نخندینااا🥲🖤

قطعا، مرسی از این همه انگیزتون.پس میرم🥺❤️‍🩹

عشقی عزیزم😍♥️ حسابی خوش بگذرون💝

2810