2777
2789
من با ۲۶ سال سن و دوتا بچه هر وقت برم‌خونه بابام کلی بوسش میکنم سرمو میذارم رو پاهاش اونم موهامو ناز ...

منم ۴۲ سالمه وقتی بابام بهم میگه دختر خوشگلم یا قربون صدقه ام می‌ره یا بغلم می‌کنه کییییف میکنم

من از شما خوشم میاد ناخداگاه😅

باورت میشه منم اینجورم 

بعضی کاربرا انرژی مثبت دارن آرامش داره کلامشون

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مامان بشم تا وقتی بمیرم همش میچلونمشاین حرفا چیه چرا انقدر ذهنتون مریضه

ذهن مریض چیه 

من همکلاسیام میگفتن عید به عید که مامانمون میخواد بوسمون کنه به زوره و فرار میکنیم😐

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

خودت مشکلی داری اگه اره کمش کن ولی قطعش نکن . به نظرم افراد وقتی ازواج کردن باید محبت مادر کم شه  (تو بحث نگرانی هم ه بیشتر )بازم عادی  نه ها ولی خیلی لوس نباشه

پسر باید خیلی کم کرد توجه تشویق تو توانایی کار هاش کن اون بیشتر حالش خوب میکنه دختر ولی اصلا قطع نشه ...

متوجه نشدم درمورد پسر چی گفتین... یعنی چجوری؟ پسر من سه سالشه خیلی محبتیه یعنی دلتنگی و ابراز پشیمونی و اینارو با بغل نشون میده. گاهی میاد بغلم میگه مثلا نی نی ام که بغل و نوازشش کنم

فکر میکنم پسر بچه ها تقریبا از سن نوجوانی دیگه خودشون دوس ندارن بغل و بوس  زیاد باشه . بیشتر میخوان تو کارایی که انجام میدن تشویق بشن. تواناییش دیده بشه بیشتر ذوق میکنن 

کربلا قطعا جنت الاعلامه❤️  شماره تماس کربلا:۱۶۴۰❤️

نمیدونم چرا بعضی ها گارد میگیرن خب سواله دیگه. من خودم پسرم شش سالشه خیلی بوس و بغلش میکنم یکبار که به صحبت های دکتر هلاکویی گوش میکردم میگفت که مادر ها پسرشون رو از یک سنی به بعد شبا موقع خواب  بغل نکنندچون بالاخره بچه ها هر چی بزرگ تر میشن کنجکاو تر میشن نسبت به دنیای اطراف و متوجه تفاوت جنسیتی میشن و در نتیجه بلوغ زود رس. میگفت پسرتون رو یک پسر بالغ فرض کنید

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
سلامت باشید ،لطف دارید به من

🍃♥️

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

ذهن مریض چیه من همکلاسیام میگفتن عید به عید که مامانمون میخواد بوسمون کنه به زوره و فرار میکنیم😐

وقتی کم باشه اینطووریه منم با بابام رو بوسی میکنم خجالت میکشم ولی باورتون میشه چقدر بازم تو دلم ناراختم چرا اینجوری نیس

2810