2777
2789
عنوان

سلام اگه میخوای توبه کنی و از گناه برگردی وقتش از همین شروع شده

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 41 پست
اینقدر چله ی ترک غیبت برداشتم ولی هر بار خانواده ی همسرم که باهاشون تو یک حیاط هستیم باعث شدند چله م ...

اشتباه نکنید ، شیطان نمیخواد چله بردارید. خدا از توبه بندش خیلی خوشحال میشه .... فقط مراقب باشین توبه پذیر بودن الله باعث سواستفاده نشه. لطفا مجدد توبه کنید و در تصمیم خوب و درستی که گرفتین با قدرت و مصمم رو به جلو بروید. التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مسلمانان هم به خدا توبه کنند و به حضرت احمد رجوع کنن قطعا بخشیده میشن 🫂❤

همه باید به درگاه الله بریم و توبه کنیم. در قرآن کریم الله فرموده توبه کاران رو دوست داره

اشتباه نکنید ، شیطان نمیخواد چله بردارید. خدا از توبه بندش خیلی خوشحال میشه .... فقط مراقب باشین توب ...

باورت میشه هر بار خانواده ی همسرم باعث میشند چله رو بشکنم همسرم اصلا راضی نمیشه از این خونه بریم میگه من به روستا و حیاط پدرم وابستگی شدید دارم اگه از اینجا بریم ۹۰ درصد مشکل من حل میشه ولی نمیخواد بریم اینجا غریبم تنهام الآن چند ماهه باهاشون قهرم

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
من مبتلای هیچکدوم نیستم.مواظب حرف زدنت باش.مسلمان نماها برن توبه کنن که خیلی دیدم.

هرکس که حق الله و حق الناس به گردن داره باید توبه درست و شایسته انجام بده. بنده جسارت نکردم بشما. پیام اول شما یه جورایی ماله کشی و کم توجهی نسبت به احکام شرع رو رسوند به نظرم و برای اصلاح کار سعی کردم هم حق الله و هم حق الناس رو با هم یادآوری کنم

من چن ذوزه تصمیم به ترک گناه گرفتم چندین بارازاطرافیانم غیبت شنیدم دیگه چکارکنم دلم میخاد دستموبزارم ...

لا یکلف الله نفس الا وسعها. 

شما به تکلیف عمل کن. الله عدالت داره و شرایط رو میبینه و خوب و درست درک میکنه. الله مسلط بر قلب ما و شرایط هست. شما ت کل بر الله کن و به تکلیف عمل کن و بقیه امور را به الله واگذار کن و نگران نباش

تاپیک خوبیه👌🫂❤ اگر ما از پدرمون بخوایم مارو ببخشه و رحمون رو به پدر پسر روح القدس تعمید بدیم قطعا ...

شماتوی کشوری زندگی میکنی که اکثرا مسلمانن .سعی نکن باب سخن رو باز کنی تا کاربرارو به دین خودت سوق بدی .اگر هدف دار صحبت نمیکنی میتونستی جای اون کلماتت یه کلمه بنویسی خدا دیگه این حرفا چیه اخه

لایک نکنید .توروخدا 
شماتوی کشوری زندگی میکنی که اکثرا مسلمانن .سعی نکن باب سخن رو باز کنی تا کاربرارو به دین خودت سوق بد ...

تو جامعه بله. ولی من توی نینی سایت الان بالغ بر ۴۰ نفرو میشناسم  و خیلیا رو هم اونا میشناسن. نینی سایت از کل کشوره و طبیعیه که زیاد باشه. ولی مثلا سطح شهر ممکنه فوقش ۱۰ تا ببینی. کامنت پایینی رووهم کاش میخوندی🤝

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

دوست عزیز، حق مردم رو خوردن بزرگترین گناهه حق الناسی هم هست که با هیچ توبه و انابه ای بخشیده نمیشه ح ...

یجوری حرف میزنی انگار استارتر و کاربرایی که میخوان ترک گناه کنن حق بیت المال رو خوردن !🤣

لایک نکنید .توروخدا 
تو جامعه بله. ولی من توی نینی سایت الان بالغ بر ۴۰ نفرو میشناسم و خیلیا رو هم اونا میشناسن. نینی سا ...

چهل تاخیلیه ؟ شماداری سعی میکنی کاربر ها رو بادینت اشنا کنی به هر بهانه ای .توی سایت بارداری تبلیغ زیر پوستی دین نکن خیلی زشته

لایک نکنید .توروخدا 
چهل تاخیلیه ؟ شماداری سعی میکنی کاربر ها رو بادینت اشنا کنی به هر بهانه ای .توی سایت بارداری تبلیغ ز ...

هرجور میخوای فکر کن🙄..

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

نه دلیل نمیشه که بعضیا با خیال راحت کارای بد میکنن چون عادت کردن خودت اطرافتو ببینی هستن مطمئنم

منظور بدون هنجار رایج و قانون بود . که اکثرارفتار و کارهای بد هم نسبیه دربعضی فرهنگها بد تلقی نمیشه دربعضی فرهنگها بد وزشت میدون .ملاک وجدان و رضایت مندی عقلایی اطرافبان هست

من مرد تنهایی شبم...
نه دلیل نمیشه که بعضیا با خیال راحت کارای بد میکنن چون عادت کردن خودت اطرافتو ببینی هستن مطمئنم

مثلا کاری زستی انجام بدم و وجدانم اسوده و راحت باشه ولی ضررش به اطرافیان برسه هم درست نیست

من مرد تنهایی شبم...