2777
2789
عنوان

مامانا تروخدا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 75 پست
قربونت گفتم دیروز یبار فقط بالا اورد ولی شدید

نوشتی هیچیم نمیخوره 

اگه واقعا نمیخوره یعنی خطرناک 

ولی توی کامنت ها میگی آب و دوغ و... بهش میدی 

بابا ما هم نگران میشیم خب 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خطرناکه ببر بیمارستان یا سرم بزنن یا بستری کن اب بدنش خشک میشه شیر خشک مخصوص اسهالم خیلی خوبه د ...

شیر خشک نمیخوره شیر خودمو میخوره شیشه هم اصلا نمیگیره یعنی دیروز تصمیم گرفتم از شیر بگیرمش اینجور شد

به بچه یسالو نیم که امپول نمیزنن خوراکی باشه بهتره

چرا عزیزم میزنن من بچمو بردم تازه اون موقع 11 ماهش بود عصر بردم بیمارستان  یه آمپول زد گفت اگه تب و استفراغ بند نیومد دوباره بیار تا 6 صبح این بچه پرپر شد دیگه زرد آب بالا می‌آورد و خون گریه میکرد 6 صبح بردمش بیمارستان یه آمپول دگ زد بچم راحت شد 

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️
نوشتی هیچیم نمیخوره اگه واقعا نمیخوره یعنی خطرناک ولی توی کامنت ها میگی آب و دوغ و... بهش میدی بابا ...

صب یزره غذا خورد امروز فک کنم خودش بخوره دیگه دیروز هیچی نخورد فک کنم روبه بهبوده ان شاالله 

چرا عزیزم میزنن من بچمو بردم تازه اون موقع 11 ماهش بود عصر بردم بیمارستان یه آمپول زد گفت اگه تب و ...

الهی بمیرم. چشم حالا اگر اسهالش بهتر نشد تا ظهر میبرمش باز ولی دیروز فقط یبار اورد شدید بالا دیگه نیاورد خداروشکر 

صب یزره غذا خورد امروز فک کنم خودش بخوره دیگه دیروز هیچی نخورد فک کنم روبه بهبوده ان شاالله

انشاءالله 

خداروشکر

اسهالش هم کم کم بند میاد 

همون دوغ و ماست بهش بده 

چاره ای نداره تا خود به خود خوب بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خداروشکر اگه شیشه میگیره حتمن شیر خشک مخصوص اسهال بگیر بده خیلی تاثیر داره

توی اسهال ویروسی به هیچ وجه شیرخشک عوض نمیکنن

بعداز هشت روز اگر ادامه داشت عـوض میکنن

کلا درمورد کودکان باید مرتب تحت نظر دکتر متخصص بود..سرخود نمیشه کاری کرد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نمیگیره اصلا ولی تو لیوان شاید بخوره میگم همسرم بگیره حتما

نگیر اصلا

بدتر معده اش بهم میریزی

تعجبم که درمورد چیزی به این حساسی با نی نی سایتیا مشورت میکنی ولی متخصص نمیبری

دیروزم برده باشی بازم نیاز شد ببر

عمومی هم نبر فقط اطفال

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
2810