2777
2789
عنوان

مامانا تروخدا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 75 پست
ببرش بیمارستان بهش آمپول میزنن خوب میشه بگو دکتر براش سرم خوراکی و پودر او ار اس بنویسه اینا رو بخور ...

به بچه یسالو نیم که امپول نمیزنن خوراکی باشه بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای شیطونه اصصصصلا نمیذاره سرم بزنن بهش خودمم دل ندارم ذور از جون مطمنم به زور از دستش میکشه بیرون ...

خودت میدونی ولی دور از جون شما  ما توی بیمارستان مورد داشتیم که مامانه اینقدر بچشو دیر آورده بود که بچه‌رفته بود کما و نهایتا فوت شد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بردمش کلی دارو داده گفت ۳ روز اسهال داده ولی خیلی شدیده اسهالش ۵ دقیقه یبار همشم آبه تند تند بهش شیر ...

سلام‌

زبانش رو چک‌کن‌اگر خشک شده خطرناکه 

اینو یه دکتر بهم گفت 

کفت هر وقت بچه اسهال واستفراغ داره مرتب زبانش رو چک کن هر وقت خشک شد یعنی بدن تو کم‌آبی قرار گرفته وخطرناکه

ازاین پودرهایی که با ماست قاطی میکنن دادی بهش؟ داروخانه داره...پودر سنجد با ماست...قند داغ با آب...ق ...

مرسی چشم حتما انجام میدم پیروز که هیچی نمیخورد الان کمی غذا بهش دادم. نه پودر نداده به همسرم میگم حتما بکیره بیاره امروز بهش بدم. اتفاقا پشت پنجره اتاقممون دوتا کبوتر لونه کردن تو حیاطمونم همیشه پر پرندس حتما دوونه براشون میریزم ممنونم از راهنماییتون  

وای شیطونه اصصصصلا نمیذاره سرم بزنن بهش خودمم دل ندارم ذور از جون مطمنم به زور از دستش میکشه بیرون ...

هرچقدرم شیطون باشه باید کنترل کنی

مگه دل بخواهی هست که میگی دل ندارم

مجبوری

بدن بچه کم آب میشه دیگه رگ هم پیدا نمیشه

هزاران بار دوراز جون بچه شما. ...کم آبی شدید..تشنج..کما!!!!

حالا شما بگو دل ندارم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
سلام‌زبانش رو چک‌کن‌اگر خشک شده خطرناکه اینو یه دکتر بهم گفت کفت هر وقت بچه اسهال واستفراغ داره مرتب ...

تند تند بهش آب و دوغ و شیر میدم خودشم امروز اب زیاد میخوره خداروشکر. مرسی چشم

چرا فکر میکنی نمیزنن اگر استفراغ در حدی باشه که داروش رو بالا بیاره نیازه تزریقی دارو دریافت کنه

دیروز ظهر فقط یبار خیلی شدید اورد بالا دیکه نیاورد خداروشکر 

تند تند بهش آب و دوغ و شیر میدم خودشم امروز اب زیاد میخوره خداروشکر. مرسی چشم

دوغ رو باید با ماست پروبیوتیک‌ خودت درست کنی 

دوغ آماده بهش نده 

براش کمپوت سیب درست کن ولی شکر نزن یا خیلی کن شکر بریز 

2810