2777
2789
عنوان

حال شبانه 🤤🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3548 بازدید | 42 پست

رنگ لاکم‌ با انار ست شد جقدر من لاکچریم ای خدا. قربون‌ خودم برم🥰😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نوش جانت عزیزم

چقدر خوبه که وقتی برای خود خودت قائل شدی و به خودت احترام گداشتی😍

ولی اگر بگم دلم خواست چی؟ زغال اخته زیاد اینجا نمیارن یعنی اصلاااا نمیارن😐😐

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زغال اخته و انار دون شده میخوام

من‌این حماقت کردم شما نکن باهم نخور 😅😍

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
فردا بخرمم ازششششاز کجا خریدی؟؟؟

از هایپر عزبزم قسمت سبزیجات یخ زده هست اینم البالوش

من‌این حماقت کردم شما نکن باهم نخور 😅😍

نوش جونت عزیز دل❤😍

https://t.me/opium_is_here به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو 🎼(یه روزی من یه خونه خواهم داشت... و یه گربه ی نارنجی تپل که توی خونه منتظرمه... میرم کار میکنم و براش تن ماهی میخرم و شبا همو بغل میکنیم و انقدر ماچش میکنم تا بخوابه)_____فقط کسانی که توسط حیوانات به آغوش کشیده شدن میتونن بفهمن محبت حیوانات چقدر صادقانه تر و خالصانه تر از آدم هاست

وای وای دلم خواست که 😐😐😐😭😭😭😭😭😂😂😂😂😂😂

ببخشید 🙏

نوش جانت عزیزمچقدر خوبه که وقتی برای خود خودت قائل شدی و به خودت احترام گداشتی😍ولی اگر بگم دلم خواس ...

ای جان عزیزم مرسی عاطفه قشنگم میخوای برات بخرم پست کنم‌ عزیزم اصلا تعارف نمیکنم

مخصوصا وقتی خونت مرتب باشه اجاقتو تمیز کردی پنجره رو باز کنی خیلی خوبه

خونه مرتب اما اجاق یکم چربه گفتی الان‌ میرم تمیز میکنم