2777
2789
عنوان

با همچین پسری حاضرید ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 41 پست

راستی یه چیزم بگم اگه همچین ادمی اومد و شما با فکر اینکه عیب نداره بعدا جداش میکنم باهاش ازدواج کردین باید بگم محالهههه پسره تا وقتی باباش زندس جدا بشه و ۹۹ درصد تا اخر بیخ ریش باباعه و بعدشم داداشاشون هستن و جدا نمیشن و ۸۰ درصد اینجور خانواده ها توشون دخالت هست 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت چی دوسش داری

اره به شدت پسر خوبیه و همه جور محبتی بهم میکنه و چند ساله با هم دوستیم 

ولی خب این پدرسالاریه خانوادشون نگرانم میکنه.  میترسم یه روزی یه جایی با باباش به مشکل بخوره و باباشم همه چیزشو ازش بگیره. 

یا مثلا یه روز حال نداشته باشم برم مهمونی ولی باباش بگه بیاید حتی اگه مریضم باشی باید بری مهمونیشون وگرنه بهشون برمیخوره. 

از طرفی هم پسره،  پسریه که هر کاری بهش میگم انجام میده و به خاطر این ترس من،  الان در کنار شغلی که با باباش داره یواشکی یه کار دیگه هم انجام میده که کامل بند زندگیش دست پدرش نباشه. 

اره ازدواج میکنم بعدم کمک کم با احترام و زبون خوش و پس انداز کسب و کار همسرم و جدا میکنم

خب اینکه بسیار اشتباهه. حتی از نظر روانشناسی هم میگن با هیچکس به امید تغییر ازدواج نکنید. همینی که هست رو با فرض ۱۰ ۲۰ درصد بدتر ببینید میتونید باهاش بسازید یا نه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اره به شدت پسر خوبیه و همه جور محبتی بهم میکنه و چند ساله با هم دوستیم ولی خب این پدرسالاریه خانوادش ...

نگرانیات کاملا به جاست 

دقیقا همینا با نسبت کمی بدتر برات اتفاق میوفته 

دیدم که میگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دوتا چیزو در نظر بگیر.

اول اینکه پدرش برا همه چیشون تصمیم میگیره؟چون دیدم پدری که بچه هاش براش کار میکنن،خودشو محق میدونه تو همه جوانب زندگیشون دخالت کنه.

بعدشم،پسره،بدون پدرش چیه؟مال و اموالی داره؟اگه روزی پدرش بیرونش کنه یا خدای نکرده فوت کنه،پسره میتونه کار کنه و بیزنس پدرشو سرپا نگهداره؟

دوتا چیزو در نظر بگیر.اول اینکه پدرش برا همه چیشون تصمیم میگیره؟چون دیدم پدری که بچه هاش براش کار می ...

قبل از اینکه با من دوست بشه پسره چیزی نداشت. 

اما الان به جز ماشینی که باباش دو تا ماشینه مدل بالا برا دو تا پسراش خریده ولی به نامه خوده باباهه ست. ولی الان پسره کمکم با پول خودش وام یه ماشین معمولی مدل پایین خریده به نام خودش ولی انداخته زیر پای من. 

یه مغازه ی کوچولو هم اجاره کرده مثه دکه مانند اونجا فروشنده گذاشته یه مقدارم از اون درامد پنهان داره که کسی نمیدونه. این کارا رو هم به اصرار من انجام داد تو این چند سال 

خب اینکه بسیار اشتباهه. حتی از نظر روانشناسی هم میگن با هیچکس به امید تغییر ازدواج نکنید. همینی که ه ...

عزیزم منظور از تغیر دخالت در فرهنگ افکار و اعتقاداته اونارو نباید تغییر بدی باید باهشون کنار بیای یا نه پذیری کلا اما این مسئله در درجه اول به نفع خودش و به نفع من و آینده مون هست چرا نباید تغییرش داد نه با زور و تهدید با دلایل منطقی و زبان خوش و احترام من میتونم هزارتا دلیل برات بیارم که این کار اول از همه به نفع خودشه 

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بعدم رو شغل دوم حساب باز نکن چون این شغل دوم ۳ـ۴ حالت در نهایت براش رخ میده 

باباش میفهمه و سرمایه گذاری میکنه و باز شراکت میشه اونجام 

داداش یا ابجیش میفهمه و شریک میشه 

باباش یکم حقوق میبره بالا و طرف از کار دوم خسته میشه ول میکنه 

کار دوم بیخال میشه چون باباش بهش میگه نمیرسی به کار اصلیت و فلان و خودشم از دو کاره بودن خسته میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40