2777
2789
عنوان

با همچین پسری حاضرید ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 41 پست
عزیزم منظور از تغیر دخالت در فرهنگ افکار و اعتقاداته اونارو نباید تغییر بدی باید باهشون کنار بیای یا ...

بله درسته ولی اونم میتونه هزار دلیل بیاره که نمیشه! مثلا طرد شدن از خانواده. و قطعا کسی که به سن ازدواج رسیده قاعدتا اونقدر عاقل هست که خودش به مزایا و معایب چنین کاری فکر کرده و دیده دوست داره واسه باباش کار کنه. اگر هم فکر نکرده پس این آدم تو بقیه موارد زندگی هم از فکرش استفاده نمیکنه

تغییر هرنوعی، چه اخلاقی، چه فرهنگی چه تربیتی(اینم که همه خودشون رو موظف بدونن که عین یه کارمتد برای باباشون کار کنن و پدر اختباردار باشه کاملا تربیتیه و تو مغزشون فرو شده)

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
قبل از اینکه با من دوست بشه پسره چیزی نداشت. اما الان به جز ماشینی که باباش دو تا ماشینه مدل بالا بر ...

چقد خوب که خودش جنم داره.

تا اینجا ک پسره با توعه،و دوست داره مستقل بشه..

خدا کنه پدرش جلو پاتون سنگ نندازه..

با این چیزایی هم ک گفتی،بوی دخالت میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درسته ولی اونم میتونه هزار دلیل بیاره که نمیشه! مثلا طرد شدن از خانواده. و قطعا کسی که به سن ازد ...

دیگه هر کدوممون یه نظری داره ممنون عزیز دلم از گفتن نظرت خیلی ازت ممنونم دوست خوبم🌷❤️

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

عزیزم منظور از تغیر دخالت در فرهنگ افکار و اعتقاداته اونارو نباید تغییر بدی باید باهشون کنار بیای یا ...

خیلی خوشبینانه به این مسئله فک میکنی 

کسی که کل عمرش خانوادش باباشو میپرسیدن و همه چی دست باباعس تو همون افکار و اعتقادات پدر براش میشه یه بت بزرگ که میپرستش و حاضر نیست بر خلاف حرف و گفتش عمل کنه چون اعتقاداتش میگه پدر و مادر مقدسن 

افکارشم میگن باباش همیشه راست میگه و با تجربست 

تو با جدا کردن این فرد داری دقیقا افکار و اعتقادات عوض میکنی 

بعد تازه این فقط شوهرت نیست که باید موافقت کنه ،باباش چنان حرکتی چنان کارایی میتونه بکنه که اصلا فکرشو نتونی بکنی که پسرش برگرده پیشش 

یعنی داشتیم و دیدیم اونم به وفور نه فقط ۱ـ۲مورد 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بعدم رو شغل دوم حساب باز نکن چون این شغل دوم ۳ـ۴ حالت در نهایت براش رخ میده باباش میفهمه و سرمایه گذ ...

اره اینم هست ولی خب طبق گفته ی خودش آدمیه که میتونه راحت قید کسی رو بزنه. 

چند سال پیش با باباش سر یه موضوعی دعواش میشه کار و شراکت رو کلا ول میکنه میره یه شهر دیگه دو سال اونجا زندگی میکنه و قهر میکنه با خانواده ش.  بعد اونجا اونقدر بهش زنگ میزنن مادر پدرش و اینقدر التماسشو میکنن دوباره برمیگرده سر کارش و پیش خانواده ش. ینی به گفته ی خودش اگه هر کس رو خط قرمزهاش پا بذاره اون آدمو راحت از زندگیش حذف میکنه حتی اگه باباش باشه،  گفت به خاطر مادرم یه فرصت دیگه به پدرم دادم و اگه بخواد باز پا روی خط قرمزم بذاره بازم ازش جدا میشم. 

خواهر نداره و یه برادر داره کلا که خیلی هم برادرشو دوس داره 

خیلی خوشبینانه به این مسئله فک میکنی کسی که کل عمرش خانوادش باباشو میپرسیدن و همه چی دست باباعس تو ه ...

استارتر میگه پسره خودش یه حرکت هایی برای مستقل شدن زده پس جنم داره

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

دیگه هر کدوممون یه نظری داره ممنون عزیز دلم از گفتن نظرت خیلی ازت ممنونم دوست خوبم🌷❤️

زنده باشی و عاقبت بخیر

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چقد خوب که خودش جنم داره.تا اینجا ک پسره با توعه،و دوست داره مستقل بشه..خدا کنه پدرش جلو پاتون سنگ ن ...

آره،  به نظرم اگه از دستش بدم تا اخر عمرم نمیتونم مزدی رو پیدا کنم که اینقدر عاشقم باشه و به خاطرم هر کاری بکنه. 

واسه همین به هیچ وجه نمیتونم از دستش بدم. 

ولی از یه طرف از بایته خانوادش نگرانم 

اره اینم هست ولی خب طبق گفته ی خودش آدمیه که میتونه راحت قید کسی رو بزنه. چند سال پیش با باباش سر یه ...

خودت بدون ولی من هیچ وقت رو این سبک تعاریف ادما از خودشون حساب باز نمیکنم ،حس میکنم اغراقه 

مثل اینکه یه سریا میگن مادرمون فرشتس با هیشکی کار نداره و فلان بعد میری تو زندگی میبینی مادره فقط برا پسرش فرشتس 😄

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خودت بدون ولی من هیچ وقت رو این سبک تعاریف ادما از خودشون حساب باز نمیکنم ،حس میکنم اغراقه مثل اینکه ...

آره 😂

اغراق خیلی میکنه. 

ولی یه سری کاراشو فکر میکردم انجام نمیده و فقط حرف میزنه ولی تو عمل دیدم که واقعا انجام میده.  ولی کلا میشه گفت ده تا حرف درشت و عجیب میزنه ولی از همون ده تا حرف که ادم فکر نمیکنه هیچ کودوم عملی بشه پنج تاشو عمل میکنه 

اره اینم هست ولی خب طبق گفته ی خودش آدمیه که میتونه راحت قید کسی رو بزنه. چند سال پیش با باباش سر یه ...

به همون جمله اول خوب دقت کن. آدمی که میتونه راحت قید کسی رو بزنه! و شما و خانواده تون هم میتونین جزء همین کس ها باشیدا! مثلا دو روز دیگه بگه پدرت فلان رفتار رو کرد من دیگه ما خونه ش نمیذارم تو هم حق نداری بری!