2777
2789

اینقد خودتون رو سرزنش نکنین

دو تا پسر دارم ۴ سال ونیم و ۳ سال .بعضی وقتا تنبیه لازمه

اینکه همه چی براش فراهم هس اصلا درست نیس بچه باید  صبر انتظار رو یاد بگیره هرچی بخواد. نباید فراهم باشه 

من یه داداش دارم از بچگی هر چی خواسته فراهم بوده براش الان اصلا تحمل سختی رو نداره

ولی شوهرم از بچگی تو سختی و زحمت بوده الان یه مرد قوی و بسیار مسولیت پذیر هس و من میخوام پسرام رو به همون روش قدیم بزرگ کنم تنبیه و کار کردن و  مسولیت دادن از همون بچگی

منظورت از تنبیه چیه ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۴ سالگی که شخصیت شکل میگیره نباید عقده ایش کنی و کمبود محبت نداشته باشه اما بعدش باید یاد بگیره زندگی چجوریه ،منتهی تنبیه جوری نباشه که کمبود محبت بگیره مثلا خوردش نکنی یا خیلی زیاده روی نکنی

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
2805
منظورت از تنبیه چیه ؟

تنبیه اینکه وسیله ای که خیلی دوس داره در مواقع اشتباهی که انجام میده بهش نمیدم 

تو اتاق خودش بمونه تا وقتی صداش نزدم نیاد بیرون

تلویزیون نگاه کردن تعطیل

هر چی بخواد همون موقع براش فراهم نیس

و متاسفانه بعضی وقتا تنبیه فزیکی که اینو قبول ندارم و خیلی سعی دارم حذفش کنم ولی بعضی وقتا اعصاب نمیمونه برا ادم

تا ۴ سالگی که شخصیت شکل میگیره نباید عقده ایش کنی و کمبود محبت نداشته باشه اما بعدش باید یاد بگیره ز ...

محبت هم بهشون زیاد میکنم ولی تنبیه هم در مواقع اشتباه هم هس

والا مادرای الان خیلی اهمیت میدن بچه روفلان کلاس و فلان لباس و فلان مهد میبرن بعدم شعارشون اینه که میگن من نمیخام بچم کمبودی داشته باشه 

اخه میگم زمان ما اینجوری نبود میگن دوره عوض شده باید بهترینا رو برا بچه فراهم کنی من عذاب وجدان میگیرم چون مث اونا برا بچم کتاب داستان گرون و لباس مارک خارجی نمیخرم 

هر روز کفش و لباس نمیخرم براش 

اسباب بازیای گرون نمیخرم براش 

تنبیه اینکه وسیله ای که خیلی دوس داره در مواقع اشتباهی که انجام میده بهش نمیدم تو اتاق خودش بمونه تا ...

خیلی دیکتاتور بازی میکنی مطمئن باش شوهرت که سختی کشیده الان از نظر روحی بیمار شده ٫من نمیگم بچه هاتو لوس بار بیار ولی حد وسط بگیر 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خیلی دیکتاتور بازی میکنی مطمئن باش شوهرت که سختی کشیده الان از نظر روحی بیمار شده ٫من نمیگم بچه هاتو ...

اصلا شوهر یه آدم متین مهربون برعکس من که به بچه ها کمی سخت میگیرم اون اصلا 

والا روح و روانش هم خوبه خداروشکر 

والا مادرای الان خیلی اهمیت میدن بچه روفلان کلاس و فلان لباس و فلان مهد میبرن بعدم شعارشون اینه که م ...

اره قدیم همه بچه ها اکثرن مثل هم بودن ولی الان به بچهدها خیلی توجه میکنن

اره قدیم همه بچه ها اکثرن مثل هم بودن ولی الان به بچهدها خیلی توجه میکنن

بنظرم الان اشتباه میکنن تو دهه هشتاد و نود رو ببین چقد پرو و بی تربیتن چون همه چی در اختیارشونه

بنظرم الان اشتباه میکنن تو دهه هشتاد و نود رو ببین چقد پرو و بی تربیتن چون همه چی در اختیارشونه

با اینکه وضعیت مالی مون خوبه .هرچی بخوان براشون فراهم نیس 

شوهرم میگه باید وقتی برای بچه چیزی میخری شوق کنه ولی اگه یه روزی براش کادو گرفتی و دیگه شوقی نداشت براش از اون روز باید براش نگران باشی

حتی بچه هام از خریدن یه آدامس خوشحال میشن

من زیاد مدیریت بلد نیستم ولی خداروشکر همسرم خیلی عاقل هس و دعا میکنن پسرام به پدرشون شبیه بشن

با اینکه وضعیت مالی مون خوبه .هرچی بخوان براشون فراهم نیس شوهرم میگه باید وقتی برای بچه چیزی میخری ش ...

بچه منم دقیقا همینه خیلی دیر به دیر براش اسباب بازی میخرم اخرین بار یک توپ بادی ۳۰ تومن براش خریدم انقد ذوق کرد که خدا میدونه اما یکی میره برا بچش یهو ی عالمه اسباب بازیای گرون میخره بچش الان ذوق نداره اصلا 

سلام وقت بخیر ببخشید گفتین که تو کار تایپ هستین میشه منم راهنماییم کنین نیاز دارم که یه شغل داشته با ...

سلام عزیزم 

این شغل خیلی مهمه که مکانش کجا باشه باید جای شلوغ باشه 

خودم سال پیش یه شعبه دیگه باز کردیم حتی کرایه مغازه هم هم کار نمیشد

الان مغازه مون روبه رو دانشگاه آزاد و محله خوبی هستش مکان خیلی مهمه

قبلش هم یه جایی برین شاگردی کنین که کلا همه فوت و فن کار دستتون بیاد

2810