2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم نامزدم داره بهم خیانت میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 32 پست
عزیزم با شک و تردید خودت رو داغون می‌کنی به نامزدت بگو که زن رو بلاک کنه.از نقطه ضعفش استفاده کن قهر ...

اره میگم بلاک کنه. چون دیگه تحمل ندارم. اگه بلاک نکنه دیگه از زندگیم میندازمش بیرون 

ببین دقیقا مثل شوهر من.اولش که فهمیدم تصادفی پیاماشو دیدم خجالت کشید بعد که خودمو کنترل نکردم بهش گی ...

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم. خیلی سخته میدونم

من که همینجوری آروم نمیشینم. اگه ول کنم برم انگاری راه رو براش باز کردم. میخام انتقاممو بگیرم ازش بعد برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای عزیزم خیلی ناراحت شدم. خیلی سخته میدونممن که همینجوری آروم نمیشینم. اگه ول کنم برم انگاری راه ...

خب سخته اما برای من دیگه مهم نیست برام مثل یه موجود اضافه شده که خودم حاضرم تقدیمش کنم یکی بیاد ببرتش انقد که ازش بدم میاد.بعد جالبه که با عشق باهام ازدواج کرد.در مورد شما هم باز هرکاری میتونین انجام بدین تا مطمئن بشین بعد تصمیم بگیرین انشاالله که موضوع چیز خاصی نباشه حل بشه فقط به قهر کردناش اهمیت ندین نقطه ضعف دستش نیاد

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری