2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم نامزدم داره بهم خیانت میکنه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 32 پست
آااا نه که خیلی هم بلدم🥲چطوری هک کنم اخههه

خیلیا پسورد اینستارو شماره گوشیشونه 

برو یه تست بزن ببین 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه با قطعیت گفت خیانته یا نه...ولی بنظرم خودت با حساسیتهات بیشتر توجه همسرت و به اون جلب کردی.

آره اینو خودم یکم قبول دارم. ولی بازم دلیل نمیشه اینکارو کنه. وقتی میدونه حتی رو فالو کردن هم حساسم

نه این زرنگ تر ازین حرفاس. یک پسووردی گذاشته که حتی خودشم یادش نیس!!

امتحان کن حالا 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

نه این زرنگ تر ازین حرفاس. یک پسووردی گذاشته که حتی خودشم یادش نیس!!

برو بزن الان 

اففففرین اینو هزار بار به خود احمقش گفتم. میگه مردم رو قضاوت نکن اون سرش توی زندگی خودشه ولی تو داری ...

عزیزدلم نمی‌خوام خدایی نکرده نگرانت کنم ولی یه زنه متاهل که یه پسر بیست و دوساله و دوتا دختر پونزده ساله داره و فامیل دور من و شوهرم یک ماه زندگی من و جهنم کرد فکر کن به شوهرم گفته بود فوقش طلاق میگیرم زنت میشم پیر خرفت البته خاک به سر شوهرم کنن که انکار میکرد

نه خداروشکککککر

خب امیدوارم که خیانت نکرده باشه اما اگه حتی ۵۰درصد احتمال میدین که خیانت میکنه و ازتون قایم میکنه همین اول کار یه فکر جدی برا زندگیتون کنین.مردی که از اولش برا حساسیت همسرش ارزش قائل نشه بعدها کارای بدتری میکنه من تجربشو دارم برا همین میگم.ببخشید اگه رک گفتم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
عزیزدلم نمی‌خوام خدایی نکرده نگرانت کنم ولی یه زنه متاهل که یه پسر بیست و دوساله و دوتا دختر پونزده ...

میدونه عزیزم منم انقد ازین چیزا دیدم که....

ولی خب واقعا فک نمیکردم در این حد باشه که بخاد پیاماشو پاک کنه!!! 

من یک چیز بدترم متوجه شدم که یادم رفت بگم🥲

چن وقت پیش دنبال گربه بودم که نامزدم گفت بچه گربه خاکستری دوس داری بیارم واست؟ منم گفتم آره

دیگه حرفی ازش نزد منم یادم رفت بپرسم چیشد

چن شب پیش توی استوری زنیکه دیدم ۲تا بچه گربه گرفته. عکساشونو گذاشته بود

با خودم همش میگم نکنه اون بچه گربه ها این داده به زنیکه🥲🥲🥲

خب امیدوارم که خیانت نکرده باشه اما اگه حتی ۵۰درصد احتمال میدین که خیانت میکنه و ازتون قایم میکنه هم ...

اره الان که دیگه باهم حرف نمی‌زنیم. یجورم خودشو زده به اون راه انگار من خیانت کردم!!!

توقع داشتم حداقل بیاد برام توضیح بده یا ثابت کنه چیزی نبوده بینشون. ولی انگار نه انگار

قهر کرده اونم😑

میدونه عزیزم منم انقد ازین چیزا دیدم که....ولی خب واقعا فک نمیکردم در این حد باشه که بخاد پیاماشو پا ...

عزیزم با شک و تردید خودت رو داغون می‌کنی به نامزدت بگو که زن رو بلاک کنه.از نقطه ضعفش استفاده کن قهر کن باهاش تا بلاکش کنه 

من نمیخوام ته دلتون رو خالی کنم اما باید واقعیاتو دید شوهر من تا ۳سال پیش گوشیش باز بود حتی مزاحمم داشت اما بازم قفل نمیکرد ۳ساله که قفله و من ۳ماهه فهمیدم که دقیقا ۳ساله داره خیانت میکنه الان با یه بچه انگار دارم تو برزخ زندگی میکنم  تازه اول زندگیمون هم اصلا اهل این حرفا نبود 

اره الان که دیگه باهم حرف نمی‌زنیم. یجورم خودشو زده به اون راه انگار من خیانت کردم!!!توقع داشتم حداق ...

ببین دقیقا مثل شوهر من.اولش که فهمیدم تصادفی پیاماشو دیدم خجالت کشید بعد که خودمو کنترل نکردم بهش گیر دادم دیگه وقیح شد الانم چندروزه قهر کرده انگار من گند زدم البته دیگه برام تموم شده خیانتشم مهم نیست بخاطر بچم یه مدت تحمل میکنم اما خواستم بگم اول کار حواستون باشه و مرد خیانتکارم دیگه درست نمیشه