2777
2789

توی اینستا کلا ۴۸ نفر رو فالو کرده که همشون آشناها و دوروبریاشن.

۹ماه پیش ی زنه رو فالو کرد گفت از آشناهای خونوادگیشونه که دوران بچگیشم باهم رفت و آمد داشتن

من از اولش خیلی حساس بودم رو این زنه. هرچقد گفتن آنفالو کن نکرد هی بهونه اورد

دیگه منم بیخیالش شدم

تا اینکه دیروز یهو خودش همینجوری گفت بیا گوشی‌های همو چک کنیم. اول اون مال منو نگا کرد چیزی نداشتم بعد گفتم حالا مال تو رو نگاه کنیم.

گوشیشو ک اصن نداد. فقط توی دست خودش اینستاشو بالا پایین کرد😑

گفتم برو دایرکتا. دیدم کلی دایرکت داشت هیچکدومو پاک نکرده بود همه هم یا مشتریاش بودن یا هم آشناهاش. که حتی فالویینگای خانم هم توشون بود مثلا دخترخالش و... اونا رو باز کرد. چیز خاصی نبود خودمم میدونستم چیزی نیس.

ولیییییی....

بهش گفتم خوووودم میخام نگاه کنم بده دست خودم. من جاهای دیگه رو کار دارم

گف اها میدونم میخای مال کیو ببینی بذار برات خودم بیارمش اصن😐😐😐

زد روی پروفایل لعنتی اون زنیکه و دایرکتشو آورد.

خالی بود!!!! همه رو پاک کرده بود از قبل.

خودش قبلنا بهم گفته بود که زنه فقط سلام احوال پرسی کرده باهاش و یبارم فوت مادربزرگ اینو تسلیت گفته بوده.

ولی همشو پاک کرده بود!!

اولش که زیرش زد گفت پیامی نبوده اصن!!!!!!!!!!

گفتم مگه نگفتی فوت مادربزرگتو تسلیت گفته بود؟ گفت نههه من کی گفتمممم

دیگه خیلی پیله شدم گفتم چرا پاک کردی پیاماتونو گفت چون شلوغ میشد پاک کردم الانم دارم کاراشو میکنم که آنفالوش کنم کم کم😐😐(انگار میخاد شاخ غول بشکنه)

اینم بگم که دایرکتای بقیه مال۱۰سال پیشو نگه داشت بود

ولی اینو میگه شلوغ میشهههه

دیگه داغ کردم و از پیشش رفتم و تممممام

بنظرم بینشون حرفای صمیمی بوده. فقط اینکه میدونم حضوری همو ندیدن چون زنیکه اصن یک شهر دیگه اس

نظر شما چیه؟ شما هم میگید خیانته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهت حق میدم  حست اشتباه نیس

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

میگم مگه خودش نگفت بیا گوشی همدیگه رو ببینیم 

پس با آگاهی قبلی اومده 

پس چرا گوشیشو نداد ؟ 

ب نظرم میخواد تو رو از قصد حساس کنه 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

نمیشه با قطعیت گفت خیانته یا نه...

ولی بنظرم خودت با حساسیتهات بیشتر توجه همسرت و به اون جلب کردی. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

میگم مگه خودش نگفت بیا گوشی همدیگه رو ببینیم پس با آگاهی قبلی اومده پس چرا گوشیشو نداد ؟ ب نظرم میخو ...

اووو نه بابا یهو گفت. بعدم مطمعن بود که من گوشیشو نگاه نمی‌کنم. رکب خورد

اووو نه بابا یهو گفت. بعدم مطمعن بود که من گوشیشو نگاه نمی‌کنم. رکب خورد

اینستاشو هک کن 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

عزیزم زنه داره دون میپاشه حواست رو جمع کن

اففففرین اینو هزار بار به خود احمقش گفتم. میگه مردم رو قضاوت نکن اون سرش توی زندگی خودشه ولی تو داری بهش تهمت میزنی!!

دقیقا منم بهش گفتم داره دون میپاچه

میگه زنه شوهر داره! گفتم پس اونم قایمکی از شوهرش پیاماشو پاک میکنه😏