2777
2789
عنوان

بچه مو کتک زدم دیوونه شدم انگار

1089 بازدید | 39 پست

بچه م خیلی باهوشه ولی اصلا دل به درس نمیده، نمیشینه سر کتاب همیشه از زیر بار مسئولیت در میره

امروز انگار جنونی شدم و شدید گرفتمش به کتک و میخواستم از خونه بیرونش کنم.

خودم شاغلم و خیلی سرم شلوغه فقط دوساعت وقت میکنم بهش درس یاد بدم اونم بهونه میاره دقم میده.

فروشگاه داریم و مدیریت و اکثر کارا با منه چون شوهرم سواد زیادی نداره.وقتی میبینم بچه م تنبلی میکنه یاد باباش میفتم نمیخوام مثل اون بشه.

خیلی تحت فشارم بخدا.

بی رحم نیستم همه چی براش فراهم میکنم کلی نازش میکنم بهش احترام میذارم، مدرسه غیر انتفاعی میفرستم، فوتبال علاقه داره بهترین تیم هزینه میکنم میفرستم. بیرون و شهربازی و خوراک همه چی لب تر کنه فراهمه براش.

ولی ذاتا مثل خانواده پدریش تن پرور و بی مسئولیته.دوست دارم موفق بشه مثل باباش نباشه

هفت سالشه شاید پنج بار کتک نخورده باشه

عذاب وجدان دارم امروز دعواش کردم

الان بچه ات یه طرف مادری یه وقتایی کم میاری 

ولی هرگز به شوهرت جلو روش نگو بیسواد چون انتخابت بوده

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش میاد خودت و سرزنش نکن 

خسته ای کاملا مشخصه روحت خسته س ب خودت استراحت بده 

بشین پیج های روانشناسارو ببین راجع ب کودک و تنبلی شاید مفید باشه 

یه مدت بهش کار نگیر بذار معلمش تنبیهش کنه شاید ب خودش اومد 

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
2805
منم الان سره بچه یکسالم داد زدم چون نمیخوابید اونم ترسید بغلم کرد دارم دق میکنم از غصه تا میتونید من ...

با دکترش مشورت کن بهش قطره ملاتونین 1 بده بی ضرره  برا بچه های فامیل من معجزه کرده 

البته اگه بچت بدخوابه 

با دکترش مشورت کن بهش قطره ملاتونین 1 بده بی ضرره برا بچه های فامیل من معجزه کرده البته اگه بچت بدخ ...

بله بدخوابه صبح ساعت هشت بیدار شده امروز هم کلا یکساعت خوابیده تا دوازده شب بازی کرده بزور خوابوندمش دیگه خستم واقعا

بله بدخوابه صبح ساعت هشت بیدار شده امروز هم کلا یکساعت خوابیده تا دوازده شب بازی کرده بزور خوابوندمش ...

پس بخر بهش بده اگ پیدا کنی معجزه میکنه هم تو اروم میشی هم بچه

الان بچه ات یه طرف مادری یه وقتایی کم میاری ولی هرگز به شوهرت جلو روش نگو بیسواد چون انتخابت بوده

نه اصلا انتخابم نبوده، 15 سالم بود به اصرار مادرم باهاش ازدواج کردم. خیلی ناراضی بودم ولی گفتن خوشبخت میشی باهاش باباش پشتشه. 

بعد ازدواج فهمیدم ارتقا شغلش دروغ بوده درآمدی نداره و خانواده شم پشت مونو خالی کردن. 

من پنج ساله مجبورم شدید کار کنم تا عقب نیفتیم 

دارم دیوونه میشم انقدر گریه کردم چشمام بزور باز میشه

میغهمم خیلی سخته واسه همین میگم

خواهره من از بی خوابی دیوونه شده بود داد میزد دلش می‌خواست بچه رو بزنه فقط تا اینکه همین ملاتونین خریدم براش بردم نی نی راحت خوابید 

بازم مشورت کن با دکتر قطره ملاتونین 1 اسمشه

البته بچه دوستم نمیخوابید تا 2 سالگی فهمیدن عفونت ادراری داشته بچع دارو خورد خوب شد خوابش

میگذره این روزا ممکنه از دندوناشم باشه بی حسی بزن رو لثه هاش 

میگذره بهش فک نکن میگم شما ک خودتون با سوادین چطور با یه مرد کم سواد یا بیسواد ازدواح کردی ناراحت نش ...

به اصرار مادرم، خیلی تو سن کم بهم فشار آورد هیچوقت نمیبخشمش

یه مدت از زندگی ناامید شدم ولی دوباره بخاطر پسرم گفتم باید خودمو جمع و جور کنم. 

شوهرم مرد خوبیه مارو خیلی دوست داره

تقصیر خانواده شه که نذاشتن پیشرفت کنه. الان پیش خودمه تو کارا کمکم میکنه ولی بازم فشار اصلی زندگی با منه

نه اصلا انتخابم نبوده، 15 سالم بود به اصرار مادرم باهاش ازدواج کردم. خیلی ناراضی بودم ولی گفتن خوشبخ ...

الهی این خیلی بده بدون عشق و اجبار .الان حس ترس از بچگی درونت مونده 

خداقوت افرین دنبال درآمدو شغلی .الانم زیاد عذاب وجدان نگیر تو روحت زخمیه از زمان نوجوونی 

همینه دلت سوخته واسه بچه پس مادر خوبی هستی 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

به اصرار مادرم، خیلی تو سن کم بهم فشار آورد هیچوقت نمیبخشمشیه مدت از زندگی ناامید شدم ولی دوباره بخا ...

عزیزم مهم اینه مرد خوییه بخدا سواد شعور نمیاره منم ابجیام دوتاشون تحصیل کرده ان شوهراشون زیر دیپلمن  ادم باید شعور داشته باشه یه داماد داریم اصلا سواد نداره بخدا تو دنیا تکه اینقد مهربون امروزی هست رفتارش با خواهرم و بچه هاش ازون یکی دامادمون ک ادعاش میشه تحصیل کرده اس یه خاله زنک ب درد نخوره خداتو شکر کن ایشالله همیشه سالم و سلامت باشین کنار هم گل

2810