2777
2789
عنوان

تاهمین دوسال پیش به زیبایی معروف بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه پیرمرد که به طب سنتی وارد بودگفت همیشع گرممه .عرق میکنم .زود لاغر میشم رنگ پوستم سبزه روشنه،موهام ...

عزیزم علائمتون به سودا هم میخوره، مثلا ممکنه طبعتون سودا و مزاجتون صفرا باشه یا برعکس

سوداوی ها معمولا پوستشون سبزه و هر چه که سودا بیشتر بشه پوست تیره تر میشه، موها پرپشت و معمولا مجعد 

استخوان ها ضریف ، رگ های دست برجسته 

فکر و خیال زیاد میکنن ، به گذشته فکر میکنن ، مستعد افسردگی هستن و...

هر چی هم که سوداشون غلیظ تر باشه این موارد هم توشون پررنگ تر دیده میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

اسی منم بعد بارداری دوم خیلی رنگ و روم عوض شد و حتی پاهام لک و خارش آورد، آخرشم بخاطر سنگ کیسه صفرام بود، سونو ها هم متوجه نمیشدن و برام دردسر شد و خدا بهم رحم کرد، شاید سنگ داری.. زیر دنده راستت درد نمیکنه؟ 

2805
میشه طبع منو بگی، کدوم علایم بگم بفهمی؟

عزیزم نمیشه دقیق گفت چون حتما دکتر طب سنتی باید معاینه کنه

ولی خب علائم کلیتون رو بگید این که چاق هستید یا لاغر

استخوان هاتون درشته یا باریک و ریز ، موهاتون ، رنگ پوستتون، شاداب هستید یا غمگین و افسرده 

خدای نکرده بدنتون درگیر درد یا مشکل خاصی هست یا نه و ...

هر چی که میدونید و دوست دارید رو بنویسید تا حدس بزنیم طبعتون چیه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم نمیشه دقیق گفت چون حتما دکتر طب سنتی باید معاینه کنهولی خب علائم کلیتون رو بگید این که چاق هست ...

*کلی تون

نوشته بودم کلیتون😐😂

عزیزم نمیشه دقیق گفت چون حتما دکتر طب سنتی باید معاینه کنهولی خب علائم کلیتون رو بگید این که چاق هست ...

معمولی ام، نه چاق و نه لاغر، پوست بدنم بخصوص پاها و دست ها خشکه، صورتم معمولی رو به چربه، موهام معمولی، رنگ پوستم گندمی، یه مدت درگیر سنگ کیسه صفرا بودم که عمل کردم و خداروشکر رنگ و روم باز شد، استخونم هم بازم معمولی نه ریز هستم نه درشت و پهن، معمولا به گذشته فکر میکنم و احساس غمگینی و افسردگی دارم، به ترشیجات علاقه دارم، قدم هم متوسطه

معمولی ام، نه چاق و نه لاغر، پوست بدنم بخصوص پاها و دست ها خشکه، صورتم معمولی رو به چربه، موهام معمو ...

خیلی چیز مشخصی نیست که بتونم بگم ( البته چون من تخصص ندارم )

ولی با توجه به سنگ کیسه صفرایی که داشتید، طبعتون احتمالا صفراوی باشه 

ولی سرتون سوءمزاج سودا باشه

اعضای بدن طبع و مزاج متفاوتی دارن 

مثلا ممکنه مزاج معدتون سرد و کبدتون گرم باشه

یا مثلا بدن صفراوی و سر سوداوی باشه

برای همین درمانش باید توسط دکتر طب سنتی انجام بشه

چون  مثلا شخصی که معدش سرده و کبدش گرم 

اگه غذاهای گرم مصرف کنه برای گرم شدن معدش  کبدش که گرمه تحت فشار قرار میگیره و اگه چیزای سرد مصرف کنه که کبدش متعادل بشه معدش که مزاج سردی داره تحت فشار قرار میگیره 

ولی یه سری چیزای عمومی هست که خوبه رعایت کنید تا وقتی که به پزشک مراجعه کنید 

مثلا ورزش ( ورزش سنگین نه ) ، پیاده روی خیلی خوبه 

( پیاده روی که شما رو خسته نکنه ) ، غذاها و خوردنی های خشن مصرف نکنید مثل فست فود ها 

از رنگای شاد استفاده کنید ، غذاهای ملایم بخورید 

خوابتون باید به موقع کافی و با کیفیت باشه

و ...

عزیزم علائمتون به سودا هم میخوره، مثلا ممکنه طبعتون سودا و مزاجتون صفرا باشه یا برعکسسوداوی ها معمول ...

آی این‌منمممممم

چی کار کنم ؟

یه دکتر طب سنتی داریم قبولش ندارم 

رفتم واس چاقی صورت 

گین آپ داد😐

واس ریفلکسم نعنا و بارهنگ داد (شربتش)

میخوردم بدتر میشدم!

اسی منم بعد بارداری دوم خیلی رنگ و روم عوض شد و حتی پاهام لک و خارش آورد، آخرشم بخاطر سنگ کیسه صفرام ...

من نه؟

سونوم خیلی دقیقه کیست نابوتین یه میلی متریمو نشون داد!

ولی معده درد و ریفلکس دارم !

من صورتم بی دلیل قارچ زده افتضاح شدم باردار هم هستم یه بار رفتم دکتر دوتا پماد داده یه هفته بزن زدم خوب شدم تقریبا قطع کردم دوباره همون جوری شد دکتر زنان هم میگه همه داروی های پوستی منع مصرف داره 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810